Vă putem scrie o licenta / disertație completă despre aproape orice subiect. Cei mai mulți dintre scriitorii noștri experimentați și profesioniști au deja ei înșiși un doctorat, împreună cu ani de experiență în domeniul scrierii-fantomă academice. Înainte ca scriitorii noștri să înceapă să lucreze, ar trebui să discutați subiectul și întrebarea cu supraveghetorul dvs. și să clarificați toate formalitățile necesare (proiectare formală, cerințe de citare, listare literatură și surse) . Dacă este necesar, vă vom sprijini în găsirea și formularea unui subiect adecvat, dar în acest sens, acest lucru trebuie făcut întotdeauna în strânsă consultare cu profesorul supraveghetor.

Odată ce aceste probleme au fost rezolvate, Ghostwriter poate începe să lucreze.

Înainte ca Ghostwriter să înceapă cu procesul de scriere propriu-zis, el va cerceta sursele relevante și va crea o schiță preliminară, fie singur, fie în consultare cu dvs. Din nou, se recomandă ca schema și bibliografia provizorie să fie convenite cu supraveghetorul.

Puteți oricând să comunicați cu autorul pentru a-i oferi feedback sau pentru a vă exprima dorințele și ideile în timpul procesului de scriere. Desigur, este de asemenea posibil ca autorii noștri să creeze o lucrare completă fără participarea dumneavoastră. Prin livrări parțiale regulate, veți avea ocazia să urmăriți progresul procesului de lucru și, de asemenea, să interveniți.
În funcție de domenii, licenta / disertațiile de doctorat necesită dovada performanței independente a cercetării. Acest lucru se poate face fie prin colectarea de date empirice, analiza textelor, fie prin efectuarea de experimente. Desigur, scriitorii noștri vă pot ajuta și aici , fie prin colectarea datelor în sine, fie prin ajutorul dvs. la interpretarea și analiza acestora.
Un alt pas care este adesea subestimat de mulți doctoranzi este proiectarea formală a lucrării. Trebuie să se asigure de la bun început că ideile externe sunt reproduse cu precizie (citate directe și indirecte) și că referințele sunt citate într-un mod uniform. Mai mult, desigur, aceasta include faptul că textul nu conține erori ortografice și folosește specificațiile corecte ale formatului (dimensiunea fontului, întreruperile de linie, paragrafele etc.). Putem îndeplini în mod natural aceste sarcini și pentru dvs.

Vă putem scrie o licenta / disertație completă