Cei mai mulți studenți uită de scris articole academice pentru totdeauna după ce și-au finalizat masteratul. Cu toate acestea, unii decid să-și continue activitatea academică și să scrie o disertație. Există două motive pentru acest lucru: interesul real în dezvoltarea cunoștințelor într-un anumit domeniu sau necesitatea unei teze de doctorat pentru succes profesional.

Deși o teză de doctorat este similară în multe privințe cu o teză obișnuită de student, pot apărea diferite dificultăți la pregătirea ei. Acest lucru se datorează complexității și dimensiunii studiului care trebuie făcut. Nu necesită doar colectarea și analiza datelor, ci și dezvoltarea de noi cunoștințe în domeniul selectat. De asemenea, pot apărea dificultăți în descrierea rezultatelor cercetării. În aceste cazuri, puteți avea întotdeauna încredere într-un ghostwriter pentru a vă face teza de doctorat.

În agenția noastră, experții scriu în peste 50 de domenii specializate. Aceasta include:

 • Medicină și asistență medicală;
 • Biologie și chimie;
 • Fizică;
 • Informatică;
 • Inginerie Mecanică;
 • Inginerie;
 • Științe ale dreptului;
 • Marketing;
 • Management;
 • Logistică;
 • Studii germane și literatură mondială;
 • Istorie și cultură;
 • Psihologie etc.

Toți autorii au cel puțin o diplomă universitară și o mulțime de experiență în scrierea academică. Ei creează doar muncă în acele subiecte și complexitatea lor pentru care au suficiente abilități. Așadar, puteți avea teza de doctorat scrisă și asigurați-vă că lucrarea va fi de înaltă calitate.

În plus, datorită profilului convenabil al clientului (veți avea acces la acesta după finalizarea primei comenzi), toată lumea are posibilitatea de a controla singuri procesul de scriere și de a comunica direct cu ghostwriter. Transmiteți toate cerințele și vă exprimați comentariile în chat. Dacă este necesar, managerul nostru poate aranja un apel telefonic cu autorul pentru dvs. În același timp, clientul rămâne complet anonim pe toată durata cooperării cu agenția noastră. Apreciem discreția scriitorilor și a clienților noștri și, prin urmare, respectăm o politică strictă de protecție a datelor. Vă garantăm că datele personale ale ambelor părți nu vor fi publicate niciodată.

Ce ajutor puteți obține în agenția ghostwriter?

V-ați dat peste dificultăți în redactarea disertației sau nu știți de unde să începeți? În agenția noastră veți găsi soluții la toate problemele dvs. cu tezele de doctorat. Scriitorii noștri fantomă își pot asuma un loc de muncă în fiecare etapă a creației. În practică, acest lucru înseamnă că puteți comanda următoarele servicii de la noi:

 • Ajutor la alegerea unui subiect;
 • Pregătirea expunerii;
 • Structura tezei de doctorat;
 • Efectuarea cercetării literaturii;
 • Pregătirea tezei de doctorat și a părților individuale ale textului;
 • Efectuarea de analize statistice;
 • Îngrijire, sprijin;
 • Pregătirea unei prezentări;
 • Corectare și editare;
 • Verificați dacă există plagiat;
 • Formatare;
 • Descriere;
 • Traducere.

De asemenea, puteți combina oricând diferite servicii și le puteți adapta la nevoile dumneavoastră. Echipa noastră de asistență vă poate spune despre specificul diferitelor servicii și vă poate ajuta cu alegerea. Pregătirea unei teze de doctorat cu ajutorul experților noștri vă poate economisi mult timp și nervi.

Dacă mai aveți câteva comentarii după finalizarea comenzii, aveți 30 sau 60 de zile (în funcție de dimensiunea textului comandat) pentru revizuire. În acest fel, veți avea suficient timp pentru a arăta lucrarea supervizorului. Dacă modificările necesare nu îndeplinesc cerințele inițiale ale clientului, se va efectua o plată suplimentară pentru a introduce astfel de modificări.

Contactați managerul nostru dacă doriți să scrieți o teză de doctorat. Costurile pentru aceasta sunt calculate individual pentru fiecare comandă, deoarece prețul este influențat de mai mulți factori. Acestea sunt:

 • Tipul lucrării;
 • Aria subiectului;
 • Extensia textului;
 • Termen limita;
 • cerinte speciale.

Deoarece teza de doctorat necesită cercetări dificile, prețul pe pagină al acestei teze va costa mai mult decât termenul de lucrare sau teza de licență. Dar puteți influența costurile acordând mai mult timp pentru creație. De asemenea, este întotdeauna posibil să acoperiți costurile treptat. Pentru aceasta, veți elabora un plan de plată individual cu managerul nostru. Comanda este plătită și îndeplinită pas cu pas conform acestui plan. În acest fel puteți obține ajutor cu teza de doctorat la un preț rezonabil.

Poate o teză de doctorat să vă îmbunătățească perspectivele de carieră?

După cum sa menționat deja, există două motive pentru a scrie o disertație: dorința de a te implica în știință sau creșterea propriilor perspective de carieră. În primul caz, totul este clar și, fără îndoială, se poate dedica cercetării și extinderii cunoștințelor.

În al doilea caz, însă, totul nu este atât de ușor. Există, desigur, domenii în care o teză de doctorat poate oferi ajutor esențial pentru dezvoltarea profesională. Acest lucru este relevant, de exemplu, în medicină sau chimie. În acest domeniu, o teză de doctorat susținută cu succes și reputația pe care o aduce cu ea este adesea cheia pozițiilor înalte. Deci, dacă doriți să conduceți un laborator sau un spital, veți avea mai multe șanse să faceți acest lucru dacă aveți deja o teză de doctorat în spate. Desigur, este posibil și fără asta, dar atunci trebuie să lucrezi mult mai mult și mai greu. Există, de asemenea, întotdeauna riscul ca, în cele din urmă, să fie preferat un doctorand. Și, desigur, un doctorat este o condiție prealabilă pentru a deveni profesor.

În multe alte domenii, o teză de doctorat poate promova o carieră, deși nu este o necesitate. Prin urmare, mulți nu au suficientă motivație pentru a termina lucrarea și pentru a-și apăra propriul studiu. Drept urmare, multe lucrări rămân neterminate.

Deci, dacă aveți nevoie doar de un doctorat pentru a vă îmbunătăți șansele de avansare, puteți obține doctoratul scris. Cu ghostwriterul nostru experimentat, puteți obține cu ușurință un șablon de lucru scris profesional. Nu trebuie să renunțați la timpul liber și să vă odihniți și să vă gândiți cum să combinați activitatea profesională cu scrierea unei lucrări academice.

Ce ar trebui să aveți în vedere într-o teză de doctorat?

Dacă decideți să faceți o disertație, știți deja suficient despre modul în care se desfășoară cercetarea și despre lucrările științifice scrise. Așadar, nu are rost să vorbim despre cercetarea literaturii sau despre structura textului. Cu toate acestea, unele întrebări sunt întotdeauna ignorate și am dori să le adresăm mai detaliat.

Subiect relevant

Atunci când alegeți un subiect pentru o teză de doctorat, se gândește în primul rând la propriile interese. Și acest lucru este complet justificat, deoarece altfel autorul nu ar avea nicio motivație pentru a efectua astfel de cercetări complexe. Cu toate acestea, înainte de a lua o decizie finală, ar fi indicat să aflați starea actuală a cercetării în acest domeniu și ultimele tendințe.

Dacă există deja unele lucrări scrise pe acest subiect, ar trebui să dovedească justificarea unei alte cercetări. Acest lucru este posibil dacă demonstrați că el are un punct de vedere diferit asupra întrebării sau dorește să ia în considerare aspecte care nu sunt niciodată luate în considerare anterior.

Scriitorii de fantome pot ajuta, de asemenea, în această etapă a tezei de doctorat. Experții noștri vă vor formula un subiect și vor găsi argumente care pot confirma relevanța acestei alegeri.

Supervizor cu experiență

Un alt aspect care se auto-explică la prima vedere. Puteți găsi un conducător de doctorat specializat în acest domeniu și interesat de supravegherea acestei cercetări. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de calitățile și trăsăturile umane. Este important să găsești un limbaj comun cu mentorul tău. Abia atunci această cooperare va fi eficientă.

Nu puteți face multe în acest sens. Cu toate acestea, este recomandabil să participați la prelegerile acestui profesor și probabil să discutați cu colegii și studenții săi. Puteți observa oricând emoțiile pe care această persoană le provoacă la alții.

Dacă sunteți încă ghinionist cu conducătorul, puteți contacta agenția ghostwriter cu teza de doctorat. Vom găsi un supervizor sau scriitor potrivit pentru dvs.

De gestionare a timpului

Pregătirea tezei de doctorat poate dura câțiva ani. Pentru ca acest proces să nu treacă prea mult, este important să vă alocați și să vă organizați timpul corect. Este important să stabiliți obiective și intervale de timp pentru acestea. În acest fel, vă structurați cercetarea și o puteți combina cu alte activități. Acest lucru este deosebit de important dacă lucrați în același timp.

Totuși, nu fiți prea stricți cu voi înșivă, lăsați-vă să vă odihniți. Evitați stresul și epuizarea și puteți lucra mai productiv după o vacanță sau o scurtă pauză.

Stabilitate financiară și profesională

O teză de doctorat necesită mult timp și energie, așa că, înainte de a începe, trebuie să vă gândiți dacă veți putea să o combinați cu a face bani. Dacă nu, trebuie să vă întrebați dacă are suficiente economii pentru a se dedica în totalitate cercetării pentru o perioadă de timp.

Dacă nu doriți să renunțați la slujbă, ar trebui să fiți pregătit ca doctoratul să dureze mult mai mult. Dacă nu aveți atât de mult timp, puteți avea disertația scrisă. Scriitorii noștri fantomă vă oferă ajutor profesional pentru fiecare sarcină.

Evaluare onestă a propriilor abilități

Uneori, stima de sine excesivă poate duce la consecințe extrem de negative. Mai ales când vorbiți despre evaluarea onestă a propriei lucrări științifice. Autorul poate considera rareori propria sa lucrare 100% obiectivă. Prin urmare, ar trebui să luăm în serios criticile supraveghetorului. În plus, ar fi rațional să predăm editarea lucrării terminate unui profesionist. Verifică textul pentru toate erorile gramaticale și de conținut posibile și le corectează. Cu scenariștii noștri puteți fi întotdeauna sigur de calitatea lucrării!

Ajutorul profesional este foarte important pentru o muncă scrisă bună și vă oferim diverse forme de sprijin, de la cercetare, scriere până la editarea unei versiuni finale a textului. Angajați profesioniștii potriviți pentru cel mai bun rezultat!

Teza de doctorat: comandați ajutorul experților