– Esti in fata unei adevarate avalanse de probleme legate in special de design si tehnoredactare?
– Textul tau academic nu este pus in valoare datorita asezarii in pagina?
– Intampini probleme privind corectitudinea textului tau ?
– Nu iti poti tipari si coperta lucrarea de licenta, lucrarea de diploma, lucrarea de grad, disertatia de master sau teza de doctorat datorita unor erori aparute accidental?
Noi iti oferim SERVICII PROFESIONALE de corectie ortografica, corectia punctuatiei, îmbogatirea cuvintelelor cu diacritice pentru orice tip de text academic, jurnalistic sau tehnic in limba romana, engleza, franceza, italiana, germana , spaniola, portugheza.

Apelând la un serviciu de corectare şi editare înseamnă că şi tu recunoşti importanta acestora şi site-ul nostru reprezintă locul perfect la care să recurgi atunci când ai nevoie de ajutor de încredere.
Serviciile noastre profesioniste te pun pe tine – clientul – pe primul loc şi facem acest lucru pentru că punem accentul pe calitate. Ştim că toţi clienţii noştri apelează la noi când au nevoie de calitate şi asta este exact ceea ce oferim prin intermediul serviciilor noastre.
Ştim că timpul are valoare, motiv pentru care acordăm atenţie specială termenelor limita ale lucrărilor pe care le efectuăm.
Avem grijă că lucrările care ajung la noi să fie corectate şi editate doar de către profesionişti care îşi acorda tot timpul necesar pentru cele mai bune servicii posibile.
Examinăm lucrările amănunţit pentru a găsi fiecare eroare posibilă, aceasta fiind dedicaţia care ne-a ajutat să ne creştem reputaţia că unul dintre cele mai bune servicii online.
Ţinta noastră de a ajuta scriitorii să ajungă la cele mai înalte standarde în scrierile lor a rezultat într-o echipă de experţi de calitate care lucrează în mod asiduu pentru a oferi servicii de editare şi corectare create la cel mai înalt rang.
Toţi editorii noştri au experienţă în ceea ce priveşte revizia, corectarea şi editarea textelor. Până acum, cheia succesului nostru o reprezenta editorii cu care lucrăm.
Pe lângă acest lucru, din cauza serviciilor noastre de editare ne-am format şi un serviciu de clienţi fideli.
Clienţii noştri pot confirma expertiză editorilor noştri, atenţia la detalii şi angajamentul nostru orientat spre satisfacţia clientului.
Toate documentele pe care le livrăm sunt complet lipsite de erori şi trimise la timp.
Editorii noştri, cu anii de experienţă şi diplomele relevante, completează un examen riguros şi o instruire profesională înainte de a putea să se alăture echipei.

 

De ce să alegi serviciile noastre şi nu pe alte servicii asemănătoare?

Oferim servicii profesioniste folosind doar editori cu experienţă şi cu ochiul format pentru detalii. Servicii noastre sunt prompte şi de încredere, după cum veţi observa şi voi după ce apelaţi la noi. În ceea ce priveşte preţul, vă putem asigura un raport calitate – preţ eficient din toate punctele de vedere în perioada de timp cerută. Pentru a vă convinge de acest lucru, puteţi cere un exemplu de preţ pentru textul pe care doriţi să îl revizuiţi (indicând tipul textului, tematica din care face parte, numărul de păgâni şi alte observaţii personale).

 

Corectura profesionala de text inseamna o privire proaspata inainte de publicare asupra textului urmarind controlul lingvistic si tehnic.

 

eliminare plagiat lucrare de licenta
– corectie greseli de ortografie si de gramatica
– evidentiere si corectare pentru indecizii si incoerente

– modificari de format, aplicarea unor eventuale instructiuni ale clientlui

– verificari si corectie ambiguitati, greseli de limbaj, de forma sau de redactare

– revizuire (editing)
– verificari amanuntite din punct de vedere terminologic, stilistic etc.

Verificarea & identificarea greselilor gramaticale, de punctuatie si de stil: dezacorduri, pleonasme, repetitii de cuvinte, repetitii de spatii, virgule sau puncte folosite gresit, ghilimele incorecte sau gresit folosite.

Ai terminat lucrarea de licenta, lucrarea de disertatie master, lucrarea de grad sau teza de doctorat?