Chiar dacă sunteți obișnuiți să lucrați și să livrați rapid și la obiect, o teză de licență este o provocare specială . Nu riscați, creați doar un program. Pe măsură ce pregătiți acest plan, veți descoperi că munca dvs. capătă structură. Sigur vei întâlni provocări la care nu te-ai gândit până acum. Programul vă va ajuta să vă organizați sarcina și să vă ghidați spre succes.

Când este momentul potrivit pentru programul tău?
De îndată ce știți când este data de începere a tezei de licență și când trebuie să predați lucrarea, ar trebui să vă creați programul . Amintiți-vă că trebuie să puteți începe cu adevărat în ziua de început. Munca pregătitoare este necesară pentru aceasta. Acordați cel puțin patru săptămâni înainte de data de începere, deoarece veți avea nevoie de acest timp pentru a vă pregăti. Dacă lucrați alături de studii sau trebuie sau doriți să faceți față altor sarcini care consumă timp, dublați timpul pentru pregătire.

Acesta este modul în care vă puteți gestiona programul
Alegeți o formă care să se potrivească programului dvs. Unii studenți au nevoie de un plan amplu pe care să poată fi văzute dintr-o privire toate proiectele și sarcinile. Alții se bazează pe listele Excel și alții își folosesc jurnalele. Dacă nu sunteți sigur care este cel mai bun pentru dvs., încercați mai multe variante și apoi lucrați cu planul care funcționează mai bine pentru dvs. Conștientizați-vă că vă dezvoltați și abordarea pentru viitor. Mai ales în gestionarea proiectelor, gestionarea de rutină a unui program vă va ajuta să respectați termenele limită.

Planul pentru prezentarea generală completă
Nu trebuie să utilizați un planificator anual mare pentru perete, ci doar decupați perioada de timp care vă este relevantă acum. Dacă sunteți creativi sau aveți dorințe suplimentare, desenați lunile cruciale pe carton și închideți rezultatul. Avantajul acestui lucru este că îți poți proiecta singur vizual planul și îl poți adapta nevoilor tale. Dacă călătoriți mult, faceți o fotografie a planului finalizat cu smartphone-ul. Atunci ai mereu cu tine o variantă creativă.
Când începeți munca, pregătirea trebuie să fie finalizată. Pentru a ști la ce să te aștepți, citește câteva teze de licență din departamentul tău. În acest fel puteți vedea efortul și puteți estima mai ușor cât timp veți avea nevoie pentru ce pași de lucru. Creați condițiile preliminare pentru a putea începe la termen. Literatura de care aveți nevoie pentru munca dvs. este deosebit de importantă. Prin urmare, cercetarea și achizițiile ar trebui să fie în partea de sus a listei de sarcini. În plus, discutați cu contactul responsabil al facultății cu mult timp înainte de prima zi de procesare și clarificați la ce se așteaptă și ce date a stabilit. Acceptați orice ofertă de la supraveghetorul dvs. cu care să vorbiți, chiar dacă credeți că nu aveți nevoie de ea. Tu arati

Stabiliți un program sigur pentru redactarea lucrarii de licență!