Lipsa banilor este stresantă și nu puteți folosi această presiune în timpul studiilor. Mulți studenți trebuie să plătească taxe de școlarizare. Acest lucru necesită o mulțime de bani, mai ales dacă studiați într-o universitate de elită . Un portofel gol creează, de asemenea, dificultăți atunci când cărțile trebuie plătite sau când apar alte costuri. Aflați cum să creați un plan, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra studiilor dvs., cu niște bani rămași. Câteva sfaturi pentru economiile studenților vă vor ajuta să vă ușurați viața .

Fa un plan!
Desigur, este liniștitor să ai părinți sau prieteni lângă tine în caz de urgență. Chiar și așa, este important să învățați să vă descurcați cu resursele disponibile. Veți beneficia de acest proces de învățare toată viața dvs., deoarece nu știți ce altceva se va întâmpla. Așa că este momentul să începem să facem bugete. Așa se face:

Indiferent dacă este o aplicație sau un calendar de perete anual, introduceți toate sumele pentru datele scadente. Asigurare, chirie și orice altceva pentru care sunteți responsabil. Prioritatea maximă este întotdeauna să fie informat despre cheltuielile datorate, soldul contului și veniturile.
Verificați extrasele bancare la intervale scurte de timp. Acum calculați bugetul pe lună pentru cheltuieli suplimentare.
Țineți o evidență a cheltuielilor. Acest lucru este mai ușor dacă în esență aveți predate chitanțele și transferați suma în cartea de uz casnic seara. Dacă aveți tendința de a vă cheltui puțin mai mult, calculați-vă bugetul pe săptămână, dacă este necesar și pe zi. Pregătiți această sumă în numerar. Acest lucru este mai puțin tentant să cheltuiți bani decât să plătiți cu cardul, pentru că vedeți că banii dvs. scad. Nu îți vine să crezi? Încearcă!

Securizarea surselor de imprimare și a informațiilor de pe Internet

Ar trebui să copiați declarațiile tipărite pe care doriți să le citați. Notați tot ceea ce privește sursa de pe foaie, inclusiv cui aparține cartea și unde o puteți găsi dacă este necesar. Probabil știți că puteți utiliza surse de internet numai cu prudență pentru munca dvs. Rețineți că aceste contribuții pot fi modificate în orice moment. Cu puțin ghinion, nu mai pot fi chemați. Asigurați-vă că imprimați pagina respectivă, de ex. B. cu o captură de ecran și scrieți totul, în special adresa și data ultimului apel. În referința sursă, numiți mai întâi autorul, urmat de titlul articolului și adresa completă. Apoi puneți ultima dată de acces între paranteze.

Există posibilitatea ca articolul să fie o publicație pe internet a unui articol tipărit. În acest caz, trebuie să denumiți lucrările complete. Acest lucru se aplică dacă articolul provine dintr-un ziar online. În orice caz, verificați avizul legal și citiți alte postări de pe această pagină și, de asemenea, tratați mai intens cu autorul dacă nu v-a fost cunoscut înainte. Evitați să citați surse dubioase.

Cine este de fapt autorul?

Nu este întotdeauna clar la prima vedere cine este autorul, deoarece autorul poate fi o organizație sau un institut. În acest caz, doar această sursă este menționată, dacă este posibil sub abrevierea sa cunoscută. Textele cu abrevierea oV (fără autor) sunt, de asemenea, marcate ca atare. Verificați aici cu atenție dacă articolul merită deloc citat. Dacă nu există un număr de pagină într-o postare, nu puteți cita pagina, dar indicii trebuie să urmeze în continuare, ca oS (fără pagină). Dacă anul lipsește, clarificați-l cu oJ. Aici ar trebui să verificați critic dacă puteți lucra cu sursa. În niciun caz munca dvs. nu trebuie să se bazeze pe mai multe astfel de surse neclare.

Sfaturi salvatoare pentru studenți – ar trebui să știți asta