Dacă sunteți un student absolvent care are nevoie de ajutor pentru munca dvs., ați ajuns la locul potrivit. Numele meu este Madeline și, împreună cu alți câțiva scriitori experți din diferite domenii de cercetare, asist de la 20 de ani studenții absolvenți cu scrieri, cercetări, editări, corecturi și rescrieri personalizate.

Spre deosebire de mulți alți scriitori independenți, suntem specializați în cercetare academică și scriere, perioadă. Asta înseamnă că timpul, energia și atenția noastră merg în întregime în munca noastră cu clienții absolvenți. Nu „completăm” veniturile noastre cu munca de la studenți absolvenți atunci când nu avem suficienți clienți de afaceri – în schimb, toată atenția noastră este asupra dvs.

Domeniile noastre de specialitate includ științele umaniste, științele sociale, afaceri, economie, finanțe, arte, studii de justiție penală și chiar unele dintre științele dure. Realizările mele educaționale includ diplome avansate în literatură engleză , afaceri , psihologie și educație . În ultimii câțiva ani, toți ne-am concentrat aproape exclusiv pe proiecte mai mari – teze, disertații, proiecte de capstone și proiecte de cercetare-acțiune (printre altele), deși suntem foarte bucuroși să asistăm și cu lucrări de cercetare „regulate”.

Cel mai important, cercetăm și scriem în aceste domenii și în alte domenii de două decenii. Ceea ce înseamnă asta este că puteți fi siguri că vom putea gestiona proiectul dvs. și vă vom ajuta să navigați în lumea uneori dificilă a comentariilor consilierului și comitetului.

De asemenea, puteți fi sigur că scriitorul dvs. (indiferent că sunt scriitorul dvs. sau altul din echipa mea se ocupă de proiectul dvs.) va fi încântat de teza sau disertația dvs., inclusiv de cantitatea incredibilă de cercetare și muncă de scriere care este implicată în proces. Lucrăm împreună zilnic, concentrându-ne pe munca academică la nivel absolvent.

Cu siguranță, există o mulțime de locuri pe care studenții absolvenți le pot întoarce atunci când au nevoie de ajutor. Cu toate acestea, avantajul de a lucra direct cu un scriitor profesionist independent ca mine sau colegii mei este că suntem în contact direct. Nu există nici o persoană de mijloc și nici o companie la care oricare dintre noi trebuie să răspundă – doar voi și scriitorul dvs. lucrați împreună pentru a vă realiza visele.

Și nu vă faceți griji dacă vă temeți că proiectul dvs. nu se încadrează prea departe! De mulți ani am învățat că ajutorul poate veni sub mai multe forme. Împreună, am ajutat mii de studenți absolvenți în mai multe moduri, de la editarea proiectelor lor curente până la crearea unor teze de model întregi, disertații, proiecte capstone și alte tipuri de documente finale necesare la sfârșitul anilor de studii universitare. Deoarece ceea ce aveți nevoie s-ar putea să nu se încadreze într-o categorie stabilită, vă invit să explicați exact ce fel de ajutor căutați, astfel încât să vă putem ajuta mai bine.

Indiferent dacă vă revizuim munca sau creăm un model din care să vă puteți genera propriul proiect final, vă vom sprijini la fiecare pas.

SERVICII DE REDACTARE, EDITARE, ÎNVĂȚARE ONLINE ȘI CERCETARE A LUCRĂRILOR ACADEMICE PERSONALIZATE