scriitorii noștri pot finaliza o licenta sau disertație pe un subiect dat pentru dvs. Aceasta este cea mai comună formă de cerere în agenția noastră. Pentru redactarea unei lucrări complete sunt necesari mai mulți pași, care sunt incluși în preț , care a fost calculat individual și adaptat nevoilor dumneavoastră.


În ceea ce privește modul în care este structurat parteneriatul de cooperare dintre dvs. și autorii noștri – acest lucru depinde de propria viziune și idei. Este posibil, desigur, ca ghostwriter-ul nostru să își asume pur și simplu responsabilitatea de a corecta capitole singure pe care le-ați redactat deja sau să scrieți doar o parte din lucrare. Mulți dintre clienții noștri au probleme cu anumite părți ale muncii sau pur și simplu nu au timp pentru a lucra din cauza circumstanțelor familiale sau profesionale. Indiferent în ce fază a procesului de lucru vă aflați, scriitorii noștri experimentați vă pot ajuta.
Având în vedere că majoritatea scriitorilor noștri sunt deja doctoranzi înșiși și au mulți ani de experiență în tratarea textelor academice, vă putem ajuta cu toate aspectele legate de realizarea propriului doctorat. Aceasta include nu numai dezvoltarea conținutului unui subiect sau colectarea și analiza datelor, ci și, în special, redarea corectă a ideilor individuale provenite din surse externe. Fiecare lucrare este procesată de autorii noștri, în totalitate conform dorințelor dumneavoastră. Nu tolerăm strict plagiatul și îl evităm verificând fiecare text înainte de livrare, utilizând software-ul de plagiat. În plus, fiecare text este citit de unul dintre angajații noștri (principiul celor patru ochi) și revizuit pentru a vedea punctele slabe formale și conceptuale.

După scandalurile proeminente de plagiat din ultimii ani,cerințele formale pentru redactarea disertațiilorau fost strânse. Multe universități și profesori verifică disertațiile depuse folosind software special pentru plagiat și acordă cea mai mare valoare respectării cerințelor prescrise și a precedentelor din literatură. Mulți dintre clienții noștri tind să subestimeze seriozitatea acestui punct, deoarece foarte puțin timp este petrecut pentru a transmite elementele de bază ale scrierii academice în majoritatea universităților. În plus, o consultare sau o supraveghere personală nu poate fi luată ca atare în multe locuri în care profesorul vă va lăsa frecvent în pace pentru a vă lupta cu propriile probleme și întrebări. În același timp, o disertație este mult mai complexă și, desigur, mai cuprinzătoare decât alte teze academice. Mulți clienți nu reușesc să petreacă timpul necesar pentru sarcina pe care trebuie să o facă,

Scriitorii noștri profesioniști știu exact ce este important atunci când scrieți o teză și vă vor ajuta atunci când scrieți sau revizuiți textul. Mulți dintre clienții noștri sunt copleșiți de scrierea unei teze de doctorat din motive profesionale, familiale sau de altă natură și pur și simplu au nevoie de asistență concretă și în timp util. De regulă, acest sprijin nu poate fi oferit de universități sau de supraveghetor. Scriitorii noștri vă pot ajuta cu întrebări tehnice și stilistice, pot examina capitole deja scrise, corecta, îmbunătăți sau furniza texte la care vă puteți referi pentru a vă îmbunătăți munca.
Utilizarea unui ghostwriter este deosebit de utilă dacă circumstanțele proprii nu vă permit să vă ocupați intens de lucrare. Un scriitor cu experiență poate – pentru că este capabil să exploreze și să lucreze pe această temă cu normă întreagă – să scrie o lucrare academică de calitate în câteva luni, sau chiar săptămâni. Acest lucru vă asigură că primiți întotdeauna un text care îndeplinește cele mai înalte standarde academice și nu garantează niciun plagiat.

Scriem licenta / disertația pentru tine