Scopul nostru este simplu : facilitam legatura dintre redactori si clientii beneficiari de servicii la cele mai bune preturi de pe piata. Clientii nostri, abilitatile dumneavoastra!

Daca aveti o pasiune pentru scris sau zona dvs de expertiza se intrepatrunde cu redactarea de text, lucrari la comanda sau referate , alaturandu-va echipei noastre veti gasi o multitudine de locuri de munca independente bazate pe scris si redactare de continut de tip text si o sursa sigura pentru un venit generos si stabil.

In cazul in care doriti sa lucrati cu liderii in redactarea de texte online, atunci acest site este pentru dumneavoastra. Noi vom gasi clientii si ne ocupam de marketing iar tot ceea ce trebuie dvs sa faceti este sa scrieti/ redactati.  Trebuie doar sa scrieti si veti primi plati pentru textele redactate de dvs.

Credem ca redactorii nostri nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la nimic altceva decat scrisul lor. De aceea, avem grija de intregul procesul de marketing pentru tine – tot ce trebuie să faci este sa alegi comenzile pe care le doresti , sa le redactezi si sa primesti bani pentru munca intelectuala depusa.  Ne place sa fie simplu si profitabil pentru fiecare dintre noi!

 

Despre Noi

Suntem specializati in recrutarea de redactori, scriitori, consultanti, colaboratori si freelanceri cu experienta in cercetare si redactare academica; oferind clientilor asistenta pentru redactarea unui eseu, referat, lucrare de licenta, dizertatie de master, curs, studiu de caz sau orice tip de proiect.

Avem o echipa dedicata de redactori de inalta calificare, disponibili pe tot parcursul anului. Ne propunem sa satisfacem fiecare client prin atingerea celor mai ridicate exigente academice, la cele mai bune preturi de pe piata.

Producem lucrari academice ( licenta, diploma, master, doctorat ) coerente, de calitate, livrate la termen, avand un limbaj academic si ne mandrim cu un serviciu de asistenta pentru clienti prompt, calificat si un program de lucru flexibil.


ScriePentruBani.com este o piata online de continut text (content marketplace).
ScriePentruBani.com reprezinta o Platforma Online de Administrare a Comenzilor ce faciliteaza legatura intre utilizatorii „prestatori de servicii” (persoane fizice sau juridice – „liber profesionisti”, „redactori”, „prestator de servicii”, „freelanceri”, „scriitori independenti”) si utilizatorii „beneficiari de servicii”.

ScriePentruBani.com furnizeaza servicii de natura a facilita intalnirea cererii si ofertei de servicii prin inlesnirea contactului utilizatorilor Prestatori de Servicii cu utilizatorii Beneficiari de Servicii.

Viziunea ScriePentruBani.com este de a oferi clientilor nostri servicii personalizate de inalta calitate,
caracterizate prin profesionalism si excelenta.
Noi nu facem compromisuri cu privire la calitate, si, prin urmare, asteptam ca redactorii nostri sa
urmeze exemplul.

Lucreaza cu noi! Alatura-te unei comunitati de peste 400 de redactori care isi „castiga painea” luna de luna colaborand cu noi.