Cerințele de bază la crearea textelor de studiu academic, indiferent dacă este vorba de prezentări, lucrări de seminar sau teze, determină cele mai importante formalități.

Regulile generale privesc inițial alegerea subiectului și supravegherea (dacă sunt furnizate). Apoi, limbajul și sursele sau literatura tematică sunt determinate. După cercetarea inițială, tema și conținutul așteptat al activității academice pot fi determinate și completate mai precis.

Următoarea notă importantă este formatul în care ar trebui să scrieți lucrarea de teză sau termen. Acest lucru poate fi găsit în liniile directoare pentru redactarea lucrărilor academice la fiecare universitate. Sunt comunicate cerințele importante pentru fonturi, distanțarea între linii și pagini și domeniul de aplicare. De obicei, o scriere constă dintr-o pagină de titlu , introducere, text principal, concluzie și anexă.

Din păcate, formalitățile stricte sunt adesea necesare fără a le explica dacă este necesar sau a discuta despre ele esențialul. O teză de succes din anii universitari anteriori servește de obicei ca model. Acestea pot fi vizualizate în bazele de date ale bibliotecii, de exemplu. Cu toate acestea, acest lucru duce adesea la copierea directă, dacă nu chiar anulată, din surse externe. De asemenea, din cauza timpului limitat și a cunoștințelor reduse, poate rezulta că conținutul constă în plagiat și / sau un număr excesiv de mare de citate. Plagiatul nu este permis niciodată. În acest context, trebuie remarcat faptul că citatele trebuie să fie indicate între ghilimele și cu o notă de subsol. La citare, trebuie să se numească inițiatorul și sursa.

Reguli generale pentru textele științifice