scriepentrubani.com dorește să crească în continuare și caută echipa sa scriitori-fantomă înalt calificați din toate disciplinele . Deveniți parte a familiei noastre și ajutați la crearea de texte științifice. Agenția noastră caută întotdeauna scriitori- fantomă care să poată scrie științific și academic la un nivel înalt.

Aplicație ca ghostwriter
Când aplicați ca ghostwriter, vă rugăm să ne trimiteți exemple de citire în domeniile dorite. Deci, putem obține o imagine mai bună a calității dvs. de ghostwriter. De îndată ce veți primi feedback pozitiv de la noi, veți fi inclus în grupul nostru de autori. Pe baza principalelor subiecte, veți primi întrebări interesante de la noi la intervale regulate.

În calitate de ghostwriter în agenția noastră, nu aveți obligații în ceea ce privește volumul comenzilor sau comenzile acceptate pe lună; Deci, sunteți încă complet flexibil.
Deveniți un scenarist și autor scriepentrubani.com
Dacă vrei să devii un scriitor cu noi, atunci trebuie să ne putem baza pe tine sută la sută. Mai exact, aceasta înseamnă: Ne așteptăm ca scriitorii noștri să ofere un nivel ridicat de punctualitate și calitate. În schimb, vă oferim un venit suplimentar extrem de atractiv pe care îl puteți face din confortul propriei case.

Pentru noi este important să păstrați întotdeauna un contact direct cu clientul. Fiecare teză pe care ați scris-o este corectată și corectată de un conducător independent. În acest fel putem asigura că activitatea științifică atinge un nivel ridicat de calitate.

Dacă sunteți interesat de provocarea științifică a scrierii-fantomă, ne-ar face plăcere să primim o aplicație semnificativă, inclusiv mostre de text. Deveniți un ghostwriter academic!

Posturi vacante de Ghostwriter