Mesaje de la redactori:

@Am scapat de sef si acum castig infinit mai mult lucrand numai cand am starea de spitit necesara. Redactor 274#DS
@Imi place munca mea si imi traiesc visul. Imi platesc cheltuielile, chiria, rata la masina si raman si cu bani. Redactor 378#AH
@Lucrez incepand din 2009 si sunt fericita si implinita. Va multumesc. Redactor 472#ET

„Acest job mi-a schimbat viaţa. Este extrem de greu să găseşti un asemenea job ideal.”

„Îmi place ceea ce fac şi nu este nimic mai uşor decât a redacta materiale la comandă pentru alţii.”

„Este un loc minunat din punctul meu de vedere. ”

„Mă bucur enorm să lucrez online cu voi. Am învăţat o mulţime de lucruri noi iar situaţia mea financiară s-a îmbunătăţit simţitor.”

„Vă mulţumesc că m-aţi acceptat să fac parte din echipa voastră. Sper că sunt de folos clienţilor.”

„Sunt fericită atât pe plan financiar cât şi profesional.”

 

Părerea clienţilor.

Serviciile noastre pun mereu clientul pe primul loc. Lucrările academice ( lucenta / diploma / master / grad), profesionale sau creative au fiecare stilurile lor unice de editare. Eliminare plagiat garantat!

Clienţii noştri ne iubesc, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Cei care ne folosesc serviciile de redactare pe comanda lucrare de licenta, diploma, master, grad, doctorat   sau eliminare plagiat ne scriu direct şi majoritatea timpului ne lăuda pentru competentele noastre de redactare, corectare şi editare academica.

„Agenţia voastră mi-au oferit servicii foarte bune şi rapide. De aceea am folosit-o de mai multe ori. Comentariile şi sugestiile primite m-au ajutat să îmi îmbunătăţesc calitatea lucrărilor. ”

Marian D.

„Am folosit mai multe servicii diverse de corectare de la companii diferite şi pot să spun că serviciile oferite de agenţia voastră au fost cele mai bune. Comentariile oferite de editorul vostru au fost logice şi foarte utile. ”

Ioana J.

„Dacă aveţi nevoie de servicii bune de corectare, recomand această agenţie. Mi-am trimis prima schiţă a romanului pe care l-am scris şi am primit comentarii foarte utile. Editorii acorda foarte mare atenţie detaliilor. Cu siguranţă voi recomanda serviciile agenţiei şi altora fără să ezit. Am avut plăcerea de a comunica cu trei dintre editorii agenţiei şi ne-am înţeles grozav. ”

Elena P.

„Vroiam doar să îmi exprim aprecierea pentru editare şi pentru comentariile şi sugestiile foarte instructive atât în cazul e-mailului cât şi pentru documentul ataşat. Ajutorul pe care l-am primit a fost nemaipomenit şi am şi primit acceptul clientului pentru a continua proiectul. ”

Silvia Z.

„Servicii foarte rapide, la preţuri accesibile şi comunicare excelentă. ”

Gabi H.

„Sunt foarte satisfăcută cu serviciile primite. Citirea atentă şi comentariile constructive m-au ajutat să creez o teză mai puternică. Recomand cu încredere! ”

Sorina E.

„Am trimis o aplicaţie pe care am creat-o pentru un program de practică din vara trecută şi am primit corecţiile şi comentariile care mi-au permis să îmi dezvolt şi să îmi îmbunătăţesc aplicaţia. Editorul mi-a recomandat şi resurse online care m-au ajutat să îmi îmbunătăţesc scrisul. Am descoperit că sugestiile sale mi-au fost de mare ajutor. La început am avut dubii cu privire la plata pentru că nu mai aveam experienţa cu aceasta metodă. Totuşi, metoda de plată m-a reasigurat. Sunt bucuroasă că am găsit servicii de încredere şi rapide pentru corectare. ”

Cristina O.

„Sunt foarte mulţumit cu serviciile de corectare şi editare! Este un proces profesional şi rapid care comunica rapid şi în mod plăcut cu clienţii. Romană nu este limba mea nativă, dar acest serviciu m-a ajutat să îmi îmbunătăţesc modul de scriere. Pentru mine este cea mai bună modalitate de a încerca să fac o traducere şi să învăţ din propriile mele greşeli. Ce îmi mai place la acest serviciu este ca şi după terminarea lucrării pot să mai pun întrebări şi primesc sugestii. Mulţumesc. ”

Geanina V.

„Corectare excelentă şi onestă oferită de specialişti care mi-au oferit comentarii şi corectări foarte adecvate. Recomand cu încredere. ”

Iulian L.

„Mi-am primit textul în aproximativ 20 de ore de la depunerea comenzii. A fost editat cu grijă şi finisat. Sunt foarte fericit de serviciile oferite şi cu siguranţă îl voi mai folosi chiar şi pentru texte academice mai lungi şi mai complexe. Comunicarea cu agenţia a mers rapid, iar preţul imbatabil. ”

Adrian T.

„Serviciul este într-adevăr 24/7. Mi-am trimis textul într-o noapte la ora 3 şi mi-am primit prima parte a lucrării în ziua următoare la amiază. Corectarea textului a fost făcută cu grijă şi avea şi comentarii şi sguestii. Câteva fraze din domeniul meu de specialitate ar trebui să rămână în acelaşi fel chiar dacă ele pot suna ciudat, însă editorul a lăsat un comentariu în privinţa sa. A revenit şi cu un răspuns rapid. Preţul a fost foarte accesibil, ”

Cornel F.

„Este a doua oară când folosesc aceste servicii. Îmi place că sunt rapide în completarea comenzii, îmi oferă sfaturi pentru a mă ajuta şi pe mine să îmi îmbunătăţesc performanţele. Voi continua să recurg la aceste servicii şi voi încuraja lumea să înceapă să le folosească. ”

 

Carina S.

„Este a cincea oară când folosesc aceste servicii pentru corectarea eseurilor. Calitatea serviciilor este ridicată în mod consistent şi sunt foarte satisfăcut de toate lucrările pe care mi le-au editat până acum. Acest ultim eseu era despre istoria artei Chineze şi au reuşit să facă o lucrare de nota 10. Rezultatul a fost foarte impresionant. ”

Laurentiu G.