Corectarea este primul pas după încheierea procesului de scriere și servește la eliminarea conținutului grosier, a erorilor de formă și de ortografie. O acumulare de erori în punctuație, gramatică sau ortografie poate duce la o evaluare generală mai mică a tezei. În acest caz, aceste erori sunt ușor de evitat prin programarea unei corecții corecte și profesionale. După ce au petrecut perioade lungi de timp în procesul de scriere și, în unele cazuri, ani, mulți doctoranzi nu mai sunt capabili să-și vizualizeze textul de la distanță sau să vadă erori evidente de tastare sau formatare . Prin urmare, se recomandă ca studenții să caute sprijin profesional pentru acest pas crucial al procesului.

Când vine vorba de corectură, angajații noștri se concentrează pe greșelile care au fost făcute în ortografie, punctuație și gramatică. De asemenea, vă avertizăm cu privire la erori în formatare sau în metodele de citare (de exemplu, lipsa ghilimelelor, utilizarea ghilimelelor disparate etc.). De asemenea, aici sunt corectate sau evidențiate erorile neglijent legate de conținut, cum ar fi propozițiile incomplete, construcția frazelor dificil de înțeles sau paragrafele lipsă. Corectarea, de asemeneainclude convențiile și structura notei de subsol, inclusiv bibliografia.

Aici personalul nostru va acorda atenție utilizării unei forme consistente de prezentare dictată parțial de universități sau facultăți. Înregistrarea literaturii într-un mod neuniform sau reproducerea eronată a surselor în metodele de citare sunt o cenzură relevantă și pot afecta în mod semnificativ impresia generală a unei misiuni academice. În special în acest domeniu, ar trebui acordată o atenție deosebită respectării cerințelor formale prescrise, deoarece mulți profesori înțeleg reproducerea corectă a citatelor sau referințelor ca dovadă a unei bune înțelegeri a metodologiei academice. Lucrăm doar cu editori experimentați care sunt obișnuiți să se ocupe de teze academice și, prin urmare, sunt familiarizați cu regulile obișnuite în acest caz, precum și cu detaliile formale solicitate.

Lucrare de licenta sau grad didactic1?