Diploma de licență este prima dintre cele două diplome de calificare consecutive. Întrucât diplomele de diplomă și magistrale au fost înlocuite de cursurile de licență / masterat cu reforma de la Bologna, studenții primesc de obicei o diplomă de licență după 6 semestre și o diplomă de masterat după alte 4 semestre. Pentru a finaliza cu succes diploma respectivă, trebuie efectuate diferite examene sau lucrări scrise în funcție de colegiul sau universitatea respectivă. O teză de licență cuprinde de obicei 40-50 de pagini și trebuie scrisă într-un interval de timp fixat de 4-8 săptămâni. Întrucât structura studiului s-a schimbat semnificativ odată cu trecerea la sistemul de licență / masterat, mulți studenți simt, mai ales cu puțin înainte de sfârșitul studiilor, puternic sub presiunea timpului. Dacă doriți să vă scrieți lucrarea științifică cu sentimentul bun al unui profesionist (ghostwriter, academic, autor, editor) alături, suntem contactul potrivit pentru dvs

Ce servicii include teza de licență?
Cu o teză bine notată pe un subiect de cercetare relevant, aveți ocazia să vă începeți cariera și să câștigați bani după doar câteva semestre de studiu, spre deosebire de diplomă și masterat. Alternativ, diploma de licență oferă biletul de admitere la master (vezi: teza de master Ghostwriter ). Munca de succes nu este totuși, totuși: realizările pe care le-ați obținut în cursul studiilor sunt incluse și în nota finală. Teza de licență în sine este o piatră de temelie importantă pentru nota finală.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să demonstrați cu teza dvs. că puteți obține o realizare academică independentă – cu alte cuvinte, să scrieți o lucrare scrisă pe un subiect pe care fie l-ați căutat, fie ați fost dat de lectorul dvs. . Aceasta include capacitatea de a efectua cercetări independente (a se vedea: cercetarea literaturii), legarea teoriilor științifice cu studii de caz specifice sau modele din practică și tratarea adecvată a literaturii de specialitate și a rezultatelor cercetării. Pentru a îndeplini cerințele universității pentru o teză științifică, utilizați tehnicile de lucru și cunoștințele pe care le-ați dobândit în cursul studiilor. Subiectul la care lucrați ar trebui să acopere în mod ideal domeniul principal al studiilor. Dacă doriți să vă terminați studiile după finalizarea tezei de licență, poate avea sens să externalizați munca către o companie unde puteți face deja contacte importante pentru începerea carierei.

Cum vă ajută scriitorii fantomă?
Scriitorii noștri fantomăau de obicei mulți ani de experiență academică și au cel puțin o diplomă de calificare. Datorită cunoștințelor lor extinse despre domeniile lor de specialitate, sunt contactele ideale. Ne selectăm cu atenție autorii și vă oferim un scriitor care este foarte familiarizat cu domeniul dvs. de cercetare și care poate contribui cu o gamă largă de cunoștințe. Experții noștri vă pot evalua propriile idei și abordări pe baza experienței lor și vă pot oferi sfaturi valoroase pentru structura tezei dvs. În funcție de domeniul de studiu și de obiectivul principal, acestea își încorporează, de asemenea, cunoștințele din practica profesională și punctele de referință actuale din ultimele publicații de specialitate. Scrieți lucrarea de licență cu un scenarist,Editarea și formatarea.

Lucrare de licență Ghostwriter