Pot sa lucrez daca am deja un loc de munca cu norma intreaga in alta parte?
Absolut. Decizia de a lucra part-time sau full-time iti apartine in intregime. Tu alegi cat, cum si cand vrei sa lucrezi!

Cum pot aplica / cum ma pot inregistra?
Avem un formular de inregistrare simplu si intuitiv prin care solicitam cateva informatii personale de baza si selectarea domeniilor in care doriti sa redactati.

In cat timp pot primi un raspuns de aprobare?
De obicei 5-7 zile lucratoare, in functie de numarul de solicitari primite.

Care sunt responsabilitatile redactorului?
– Respecta instructiunile si detaliile de executie furnizate de client;
– Respecta termenul de predare;
– Redacteaza continut de calitate si fara plagiat;
– Comunica cu clientul prin mesaje scrise aspecte ce tin de procesul de redactare.

Ce comenzi sunt disponibile?
Avem disponibile o mare varietate de comenzi ce implica redactare si furnizare de continut text. Comenzile variaza in functie de perioada, numar de pagini (sau caractere), cerinte de cercetare si redactare, gen de scriere si/ sau termen limita. Veti putea alege comenzi din domeniile de interes selectate la inregistrare. Avem disponibile o multitudine de comenzi indiferent de specialitatea si/ sau domeniul ales.

Cum pot incepe odata ce am contul de redactor aprobat?
Solicitam redactorilor sa citeasca cu atentie si sa isi insuseasca politicile si procedurile noastre. Odata ce ati facut acest lucru puteti alege primele comenzi. In cazul in care inca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

Cat de mult voi castiga?
Desigur, acest aspect tine complet de dumneavoastra. Puteti lua si redacta cat mai putine sau cat mai multe comenzi, dupa cum doriti.
Cantitatea de munca intelectuala depusa va determina venitul pe care il veti castiga. Castigul unui redactor este influentat de specificul fiecarei comenzi in parte (numar de pagini, termen de predare, nivel academic). De asemenea, fiecare redactor isi stabileste singur propria grila de preturi in functie de complexitate dar mai ales de familiaritatea respectivei comenzi, de bibliografia necesara, de termenul de redactare, de complexitatea si gradul de dificultate, de numarul de ore necesare pentru cercetare (documentare) si de numarul de ore efective necesare redactarii. Astfel, pretul per pagina (sau per comanda/ document redactat) pentru un eseu, o lucrare de licenta la comanda, o disertatie de master sau o lucrare de doctorat variaza de la redactor la redactor.

Care este modalitatea de plata?
Singura metoda de plata agreata si utilizata este plata in cont bancar (plata prin transfer bancar). Aceasta metoda de plata este una sigura, rapida si eficienta.

Care va fi statutul meu?
Fiecare redactor consultant isi va desfasura activitatea ca si cercetator/ scriitor independent. Acest lucru inseamna ca veti avea statutul unui liber profesionist care desfasoara activitati independente. Colaborarea dintre noi se va face in baza unui contract.

Cum voi sti ca exista comenzi/ taskuri/ joburi disponibile?
Pentru fiecare comanda/ task/ job disponibil, sistemul nostru complet automatizat va trimite detalii prin email.
De asemenea, fiecare comanda poate fi regasita pe Platforma Administrare Comenzi (in meniul Comenzi Noi) impreuna cu toate cerintele (detaliile de executie) si termenul limita. Acest lucru va permite sa va decideti imediat daca respectiva comanda prezinta sau nu interes pentru dvs.

Cum voi fi informat ca am „castigat” acea comanda?
Va vom anunta imediat prin e-mail cat si printr-un mesaj pe Platforma Administrare Comenzi. De asemenea este recomandabil sa va conectati pe Platforma Administrare Comenzi cat mai regulat posibil pentru a va asigura ca nu pierdeti nici o comanda sau nici un mesaj important.

Ce se intampla daca nu pot livra la timp?
Daca vedeti o comanda care prezinta interes dar nu aveti siguranta ca o puteti livra la timp, va rugam sa NU licitati pentru acea comanda.
Noi oferim clientilor o garantie potrivit careia textele comandate vor fi intotdeauna livrate la timp! Totusi daca in orice moment credeti ca veti avea nevoie de mai mult timp, trebuie sa ne anuntati imediat si de asemenea sa anuntati si clientul si sa solicitati o scurta prelungire a termenului de livrare.

Vor exista comenzi in fiecare saptamana? Cat de des ma pot astepta sa primesc comenzi?
Majoritatea clientilor nostri sunt studenti sau din domeniul educatiei astfel incat cantitatea comenzilor disponibile poate varia in diferite momente ale anului (vara, in perioada concediilor fiind de obicei perioada in care exista cele mai putine comenzi). Cu toate acestea, frecventa cu care va fi alocata o comanda depinde si de alti factori precum: respectarea termenelor de livrare, calitatea textelor redactate precum si rapiditatea cu care raspundeti la mesaje.

Cum pot creste numarul comenzilor care imi sunt atribuite?
Numarul de comenzi atribuite va depinde Evaluarea si Calificativele dvs. Noi tratam redactorii nostri cu acelasi nivel de respect pe care ne asteptam sa il primim in schimb.

As putea deveni redactor colaborator full-time?
Ne mandrim cu un numar impresionant de redactori colaboratori care lucreaza full-time. Cu toate acestea multi redactori lucreaza numai o fractiune de norma avand si alte locuri de munca. De asemenea exista redactori care au posibilitatea sa redacteze in perioada in care se afla in concediu de crestere si ingrijire a copilului.

Ce se intampla in cazul in care clientul nu este multumit de textul livrat de catre redactor?
Atata timp cat urmati cu strictete detaliile de executie stabilite odata cu lansarea comenzii, nu ne asteptam sa existe clienti nemultumiti. Cu toate acestea, in cazul in care sunt necesare modificari, clientul poate adauga un mesaj cu solicitarile sale. In cazul in care sunt necesare modificari pentru a indeplini cerintele initiale al clientului (detaliile de executie stabilite odata cu lansarea comenzii ) acestea sunt obligatorii. Pe de alta parte, in cazul in care modificarile solicitate nu intra in cerintele initiale, aveti dreptul de a solicita o taxa suplimentara.

Are clientul dreptul de a sustine/ prezenta lucrarea primita?
Odata ce comanda este livrata clientului, drepturile de autor apartin noua astfel incat continutul de tip text (lucrarea) nu poate fi prezentat de catre client ca si creatie proprie.

Sunt serviciile oferite pe deplin legale?
Fara nici o indoiala, lucram 100% legal. Facem parte dintr-un grup de companii legal inregistrate, platitoare de taxe si impozite si care respecta pe deplin legislatia nationala si internationala. Intregul nostru model de afaceri si implicit activitatea noastra este legala si morala.
Meseria de redactor, jurnalist, scriitor, consultant, profesor sau meditator privat este una 100% legala.

De asemenea:
– modelul de business al unei librarii ce comercializeaza carti si manuale este 100% legal.
– bibliotecile sunt 100% legale atat in romania cat si international, activitatea de documentare si cercetare fiind o activitate intelectuala apreciata.
Textele si lucrarile de documentare realizate la comanda – pentru client – sunt destinate a fi utilizate ca exemple si surse bibliografice si de documentare si nu sunt destinate a fi folosite ca si lucrari proprii. Pentru a putea beneficia de serviciile noastre clientii garanteaza contractual ca au citit au inteles si sunt de acord utilizarile permise si conform cu Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011 si Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe cu modificarile si actualizarile ulterioare fiind interzisa cu desavarsire utilizarea serviciilor in vederea falsificarii calitatii de autor sau insusirii calitatii de autor. Utilizatorii au dreptul sa utilizeze oferta numai in scopuri legale. Orice utilizare in alte scopuri decat cele permise de termenii si conditiile de utilizare va fi considerat ca un act de rea-credinta.
Clientul nu are permisiunea de a utiliza lucrarea la comanda ca si lucrare redactata personal intrucat nu detine drepturile de autor, avand dreptul sa o utilizeze numai in scopuri legale. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre etica serviciilor pe care le oferim, va rugam dati clic aici.

Din pacate nu putem spune cu certitudine ca nici unul dintre clientii nostri nu incearca sa utilizeze materialele ca si lucrari proprii. Suntem supusi aceluiasi risc ca orice firma care activeaza in domeniul in care informatii de tip text sunt puse la dispozitia altora. Cu toate acestea, aconsideram ca pe fiecare dintre clientii nostri ca si persoane de buna credinta , oneste si care utilizeaza materialele comandate in mod responsabil. Cu tot impactul negativ si consecintele de ordin legal privind plagiatul, asistam astazi la un intreg spectacol mediatic privind o impresionanta multitudine de persoane care publica carti, articole in reviste stiintifice, texte online si pe bloguri sau sustin lucrari de licenta, disertatie sau doctorat avand diferite procente de plagiat.

Noi urăm bun venit tuturor redactorilor care îşi doresc să se alăture echipei noastre, însă din păcate nu toate candidaturile vor fi acceptate.
ScriePentruBani.com se mândreşte cu calitatea premium a materialelor livrate având un proces serios de evaluare a redactorilor.
Pentru toţi cei care vor trece de această evaluare, vă garantăm că niciodată nu va trebui să căutaţi comenzi în altă parte. Sute de comenzi noi sunt disponibile zilnic şi exista întotdeauna ceva special, puteţi alege întotdeauna ce anume doriţi să redactaţi.

Este această activitate legală? Pot avea probleme pentru faptul că redactez astfel de comenzi?
Afacere noastră şi întreaga activitate desfăşurată de redactorii ScriePentruBani.com este 100% legală şi morală.
Există câteva zeci (sau sute de site-uri) mai mult sau mai puţin legale, mai mult sau mai puţin oneste (cu reguli, condiţii şi modalităţi de lucru obscure, dubioase, incerte sau inexistente) adevărate fabrici de bani generatoare de plagiat şi necinste academică, furnizori de servicii asupra activităţii cărora însă nu ne putem pronunţa, DAR putem spune cu certitudine despre activitatea ScriePentruBani.com că se desfăşoară într-un cadru 100% legal, moral şi legitim.
Lucrările de documentare realizate la comanda – pentru client – sunt destinate a fi utilizate ca exemple şi surse bibliografice şi de documentare şi nu sunt destinate a fi folosite ca şi lucrări proprii.
Pentru a putea beneficia de serviciile noastre clienţii garantează că au citit au înţeles şi sunt de acord utilizările permise, conform cu Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011 şi Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe cu modificările şi actualizările ulterioare fiind interzisă cu desăvârşire utilizarea serviciilor în vederea falsificării calităţii de autor sau însuşirii calităţii de autor.
Utilizatorii au dreptul să utilizeze oferta numai în scopuri legale. Orice utilizare în alte scopuri decât cele permise de administraţie şi de termenii şi condiţiile de utilizare va fi considerat că un act de rea-credinţă.
Clientul nu are permisiunea de a utiliza lucrarea la comanda ca şi lucrare redactată personal întrucât nu deţine drepturile de autor, având dreptul să o utilizeze numai în scopuri legale. Orice utilizare în alte scopuri decât cele permise de administrator şi de convenţia de colaborare semnata de fiecare client in parte (termenii şi condiţiile de colaborare) va fi considerat că un act de rea-credinţă.
Mai mult decât atât, dacă această activitate nu ar fi legală ar însemna că orice activitate de redactor sau scriitor să fie scoasă în afara legii dispărând meseria de redactor, scriitor, meditator privat, jurnalist. Însemnând totodată: – să se închidă librăriile interzicându-se vânzarea de cărţi şi manualelor; – să se închidă bibliotecile interzicându-se activitatea de documentare; -să interzicem activitatea de meditator (profesor) particular.

Cine este „concurenţa” dvs ?
În ultimii ani au apărut zeci de site-uri şi anunţuri care caută colaboratori pentru realizare lucrări la comandă, “concurenta” fiind foarte “strânsă” şi de aceea:
1). majoritatea administratorilor încasează preturi mici şi nu îşi plătesc colaboratorii
2). în goană după clienţi forţează colaboratorii să lucreze fără un avans iar ulterior clienţii nu mai achita serviciile lăsând colaboratorii „cu ochii în soare”.
De asemenea criza financiară şi/sau lipsa unui loc de muncă remunerat corespunzător atrag tot mai multe persoane să desfăşoare (mai bine sau mai rău) această activitate.
Cu toată această „concurentă” noi suntem prezenţi fizic/direct în mediul studenţesc, prin agenţi de vânzări în toate centrele universitare importante din ţară (acoperim 38 de universităţi de stat şi 20 de universităţi particulare)
Avem un portofoliu stabil de clienţi şi conexiuni stabile in mediul universitar, o imagine şi o relaţie de afaceri bazată pe calitate, seriozitate, respect şi experienţă.
De asemenea avem alocat un buget de dezvoltare, având în permanenţă anunţuri promovate pentru găsirea de noi redactori.

Cum pot obţine comenzi?
– După ce contul dvs. a fost activat, intraţi pe platforma noastră online unde există o listă de comenzi care sunt disponibile. Puteţi vedea domeniul, titlul, cerinţele fiecărui caz, numărul de pagini precum şi termenul limită până la care materialul ar trebui să fie finalizat.
– Alegeţi una sau mai multe comenzi ce vi par potrivite şi aplicaţi (licitaţi) pentru aceasta solicitând preţul pe care îl consideraţi potrivit ptr munca intelectuală depusă.
Înainte de a face acest lucru, vă rugăm să vă asiguraţi că AŢI CITIT, AŢI ÎNŢELES ŞI PUTEŢI RESPECTA în detaliu cerinţele clientului precum şi termenii şi condiţiile de colaborare.
Vă rugăm sa tratati cu seriozitate maxima fiecare comanda si să înţelegeţi că fiecare comandă sau client pierdut din culpă dvs reprezintă ptr noi o pierdere financiară şi de imagine şi poate afecta relaţia noastră de afaceri!
Desemnarea redactorului consultant prin licitaţie (alocarea comenzilor) se face în mod automat de către software-ul nostru pe principiul cea mai bună ofertă respectiv „cel mai bun preţ – cea mai bună reputaţie a consultantului în funcţie de numărul de calificative ” în baza ofertelor de preţ (licitaţie) oferite de întreaga listă de consultanţi din domeniul respectiv.

În cât timp pot începe să câştig bani redactând materiale la comandă?
De obicei în maxim o săptămână parcurgem candidatura dvs şi activăm contul dvs de redactor

A trecut mai mult de o săptămână de când am depus cererea mea de colaborare dar nu am primit nici un răspuns.
Asiguraţi-vă că aţi completat toate informatii solicitate.
Cererea dvs. nu poate fi revizuită până când nu terminaţi acest pas. Dacă aţi făcut deja acest lucru, probabil, moderatorul nostru nu a analizat încă cererea dvs. Vă rugăm să aveţi răbdare, vă vom contacta cât mai curând posibil. Termenul maxim în care activăm contul dvs de redactor este de 14 zile lucrătoare.

Cererea mea a fost respinsă, când pot trimite o nouă cerere de colaborare?
Puteţi încerca din nou însă noi credem că nu este posibil să se îmbunătăţească în mod semnificativ abilităţile cuiva de scris şi cunoştinţele de lb română într-o perioadă scurtă de timp.

Pot aplica pentru mai mult de o singură comandă la un moment dat?
– Da, întrucât nu există nici o limită a numărului comenzi pentru care puteţi aplica. Cu toate acestea, vă rugăm să se aplicaţi numai pentru comenzile care ştiţi cu siguranţă că le puteţi finaliza.
– De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că NU puteţi avea în lucru mai mult de 3 comenzi în acelaşi timp.

Ce înseamnă Sistemul de Evaluare şi Calificative şi ce factori influenţează evaluarea mea (calificativele mele)?
Pornind de la ideea că, pe timp de criză, clienţii îşi alocă mai mult timp pentru a căuta cele mai ieftine produse şi servicii, am implementat un nou concept, acela de Sistem de Evaluare şi Calificative.
Acesta este un indicator al modului dvs de lucru şi poate afecta relaţia noastră de afaceri!
Reputaţia fiecărui consultant tine de:
– Numărul de calificative oferite de către client
– Timpi de livrare şi răspuns
– Numărul de comenzi efectuate. Asta înseamnă să livraţi o comandă în conformitate cu instrucţiunile clientului, la timp, fără plagiat şi fără greşeli majore gramaticale sau de formatare
– Răspuns prompt la mesajele clientului
– Răspundeţi prompt la apelurile telefonice, SMS-urile, mesajele, emailurile venite din partea administraţiei
Calificativul se acordă de către client. Calificativul general poate fi crescut sau micşorat de către administraţie în baza relaţie de afaceri cu fiecare consultant. Fiecare calificativ pozitiv duc la o creştere a calificativului general cu un punct, iar fiecare calificativ negativ micşorează calificativul general cu un punct.

Ce se întâmplă dacă sunt în întârziere şi nu livrez comanda la timp?
Oferim clienţilor noştri o garanție privind livrarea la timp, ceea ce înseamnă că aceştia pot pretinde o rambursare completă a banilor în caz de întârziere și astfel munca dvs poate rămâne gratuită. În consecință, dacă credeți că pentru orice motiv ca pentru finalizarea comenzii ar putea nevoie de ceva timp suplimentar, trebuie să ne contactați atât pe noi cât şi clientul înainte de termenul limită. Putem încerca împreună, acolo unde este posibil, să negociem cu clientul o prelungire a timpului alocat. Exista clienţi care sunt dispuşi să vă acorde timp suplimentar pentru a finaliza lucrarea, însă vă rugăm să nu abuzaţi de acest aspect. Livrarea comenzilor la timp este una din atribuţiile dvs cu un rol important în cadrul relataţilor noastre de afaceri.

Pot lucra în vacanță sau atunci când sunt în afara țării?
Mulţi dintre redactorii noştri călătoresc din diverse motive şi nu au nici un fel de problema atât timp cât au acces la platforma noastră online şi au posibilitatea de rămâne cu noi în contact şi îşi pot finaliza comenzile la timp.

Care este nivelul de plată? 
Sumele încasate de redactori depind de numărul de pagini, de termenul limită de redactare şi de nivelul academic.
Prețul per pagină pentru un referat, o lucrare de licenţă sau disertaţie poate varia de la redactor la redactor.
Fiecare redactor isi stabileste propriul pret care depinde de complexitate dar mai ales de familiaritatea temei, daca a mai redactat acel titlu sau daca dispune deja de bibliografie.