Ptr deschiderea unui cont de REDACTOR in Platforma Administrare Comenzi va rugam sa ne comunicati raspunsul dvs la urmatoarea aplicatie:

#1. DATE PERSONALE:
Nume, Email, Telefon

#2. CALIFICARI:
Avem nevoie de informatii suplimentare cu privire la toate calificarile dvs.
– Licenta ( Master, Doctorat – daca exista) mentionand Anul, Universitatea, Facultatea si Specializarea absolvita.
– Este binevenit sa mentionati ci alte calificari post-universitare si/sau calificari profesionale.
– Puteti atasa si CV-ul dvs.

#3. EXPERIENTA:
Va rugam sa expuneti in cateva fraze experienta dvs de pana acum.
De asemenea va rugam sa ne transmiteti DETALII RELEVANTE privind experienta dvs de pana acum privind redactarea de documente academice si/sau jurnalistice si/sau literare.
Detaliati in special EXPERIENTA dvs RELEVANTA privind Redactarea de Lucrari Academice si/sau Stiintifice [Carti, Cursuri, Lucrari de Licenta/ Diploma/ Master/ Grad].
In esenta ne intereseaza daca ati mai redactat lucrari (experienta dvs in domeniu) si daca aveti posibilitatea de a redacta fara a „ne incurca” si fara a va „scuza” ca nu puteti duce la bun sfarsit o comanda.

#4. Ati mai redactat lucrari (licenta, diploma, master, grad) individual sau in colaborare cu alte site-uri (va rugam detaliati)?

#5. Va rugam sa ne comunicati domeniile de competenta in care doriti sa redactati – si/sau alegeti ce vi se potriveste mai bine dintre urmatoarele: Stiinte Economice, Contabilitate, Turism, Drept, Administratie Publica, Comunicare, Stiinte Politice, Relatii Internationale, Litere, Jurnalism, Psihologie, Asistenta Sociala, Medicina, Asistenta Medicala, Teologie, Istorie, Geografie, Inginerie si Politehnica Matematica, Informatica, Chimie, Fizica, Ecologie, Germana, Engleza, Franceza, Spaniola.
( mentionati si altele daca este cazul)