Eliminare plagiat – imprimă originalitate oricărei lucrări, oricare ar fi gradul de plagiat detectat în cadrul conținutului !

Riscurile acuzației de plagiat. De ce să riști o potențială acuzație de plagiat, acuzație ce poate atrage după sine numeroase neplăceri ? Așadar :
– Ești pregătit pentru momentul în care vei fi anunțat că nu ești primit în examenul final, din cauza elementelor plagiate ce au fost descoperite în conținutul lucrării tale de licenta , diploma, disertatie, grad, doctorat ?
– Te simți capabil să treci peste șocul produs de vestea că vei fi primit să susții examenul de absolvire abia peste câțiva ani ?
– Crezi că o exmatriculare, motivată de plagiatul descoperit în conținutul lucrării tale de diplomă, este tot ceea ce îți mai trebuia ?
– Cunoști faptul că, în conformitate cu prevederile articolului 141 al Legii Drepturilor de Autor, însușirea calității de autor a unei opere, ca și „fapta persoanei care aduce la cunoștința opiniei publice o operă sub un alt nume decât cel al autorului” constituie o infracțiune, infracțiune pedepsită de legea penală românească cu închisoare (trei luni – cinci ani) au cu amendă (sumele nu sunt deloc de neglijat) ?

Alege „Eliminare plagiat”, alege cea mai simplă, sigură și ieftină metodă de a scapa de riscul unei potențiale acuzații de plagiat !
Prin intermediul unui simplu formular de ☞comandă poți beneficia de cel mai bun raport calitate/preț oferit pentru o lucrare de licenta (diploma/ grad/ doctorat) 100 % originală !

Eliminare plagiat – unic, complet, profesional !

Imprimă originalitate oricărei lucrări de licenta diploma master grad