Un scriitor-fantomă care scrie un articol academic nu este supus urmăririi penale atâta timp cât nu afirmă că este autorul unei lucrări care este supusă unei alte persoane pentru evaluare la o universitate. Cu toate acestea, pentru client, problemele pot rezulta atunci când afirmă în mod deschis că o lucrare pe care nu a creat-o independent este de fapt a lui. Cu toate acestea, reglementările de studiu și examinare ale universităților și facultăților individuale diferă semnificativ în tratarea acestei probleme. Dacă universitatea necesită doar o asigurare scrisă a muncii independente, declarația falsă nu poate fi urmărită. O declarație falsă făcută sub jurământ poate duce totuși la sancțiuni penale

Situația juridică demonstrează și susține în mod clar faptul că scrierea-fantomă academică este un serviciu ca oricare altul și nu are consecințe juridice pentru scriitor-fantomă. Există consecințe pentru client numai dacă scrierea-fantomă este detectată sau dezvăluită.

Spre deosebire de un caz de plagiat, care este etichetarea incorectă a ideilor altora sau asumarea deliberată a pasajelor create de alții fără a le cita, o lucrare scrisă profesional care a fost finalizată cu ajutorul activ al scriitorilor-fantomă nu poate fi detectată. Colaborăm exclusiv cu scriitori profesioniști și cu experiență, care completează misiunea dvs. cu discreția necesară și sunt jurați să păstreze secretul. Amintiți-vă, atât dvs., cât și ghostwriter rămâneți anonimi pe tot parcursul perioadei la care se lucrează sarcina. Dacă se dorește,comunicarea cu autorii și poate comunica toate întrebările și sugestiile către ghostwriter prin intermediul agenției noastre.

Este ghostwriting-ul ilegal?