SERVICII PROFESIONALE SPECIALIZATE de Eliminare Plagiat, corectie ortografica, corectia punctuatiei, imbogatirea cuvintelelor cu diacritice pentru orice tip de text academic, jurnalistic sau tehnic in limba romana, engleza, franceza, italiana, germana , spaniola, portugheza.

Corectură, Verificare

Corectură, verificare şi revizuire profesională de text pentru orice lucrare de licenta, proiect diploma, lucrare de grad.

 

Revizuire Profesională

Corectură, verificare şi revizuire profesională de text pentru orice lucrare de licenta, proiect diploma, lucrare de grad

 

ELIMINARE PLAGIAT. Corectură (proofreading), verificare şi revizuire (editing) specializată de text pentru orice tip de lucrare academică (diplomă, licenţă, disertaţie master, grad, doctorat)
PROOF-READING / VERIFICARE, CORECTARE SI REVIZUIRE

 

SERVICII OFERITE: Eliminare plagiat – servicii de top ce îți garantează transformarea oricărei lucrări de diplomă, asupra căreia planează acuzația de plagiat, într-o lucrare de diplomă (lucrare de licență, disertație master, teză de doctorat, lucrare de grad didactic, etc) sau doctorat 100 % originală !

Eliminare plagiat” – conceptul ce revoluționează mediul lucrărilor de licentaa căror originalitate este îndoielnică le pune la dispoziția tuturor celor interesați :
– O calitate de top a serviciilor oferite, calitate echivalentă nivelui de 0 % plagiat
– Maximă discreție în ceea ce privește identitatea clienților
– Promptitudine și operativitate atât în preluarea comenzilor emise prin intermediul formularului de comandă, cât și în demararea și finalizareâa proiectelor
– Respectarea cu strictețe a termelor limită de predare, termene impuse de către cadrul didactic îndrumător ori care sunt stabilite de comun acord cu clientul
– Realizarea tuturor modificărilor ce se impun pentru obținerea unui conținut al lucrării de diplomă 100 % original, fără denaturarea stilului de redactare, a modului de abordare, a cercetării, metodelor de interpretare, concluziilor, etc.

IMPORTANT – Eliminare plagiat dispune de toate abilitățile și metodele de eliminarea elementelor plagiate existente în cadrul conținutului unei lucrări de licenta /diplomă /grad / disertatie master/ doctorat, tranformarea acesteia într-o lucrare 100 % originală neinfluențănd în nici un fel calitatea conținutului (cu excepția cazurilor în care clienții solicită în mod expres anumite modificări de conținut) !!!
„Eliminare plagiat” – inedit, sigur și ….ORIGINAL !

Lucrare de Licenta (diplomă, licenţă, disertaţie master, grad, doctorat)

Un text de orice fel va fi evaluat, înainte de toate, la prima vedere. Prima impresie depinde de mai mulţi factori: structură, culori, spaţiere, simetrie, cantitatea şi calitatea textului, fonturi şi multe altele. Tocmai din acest motiv, înainte de a prezenta o lucrare academică, un eseu, e-mail sau orice tip de document scris, este foarte important ca acesta să fie corectat şi editat conform regulilor necesare. Corectarea unui material scris este ultimul şi unul dintre cei mai esenţiali paşi care trebuie făcuţi înainte de a-l considera finalizat.

Eliminare Plagiat, Corectura, Verificare si Revizuire