Toate lucrările academice sunt în esență similare. Acestea sunt dedicate cercetării unei întrebări și au o structură similară. Dar fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici. Chiar și tezele nu sunt identice.

Când comparăm tezele de licență și masterat, observăm mai întâi că există o diferență de domeniu. O teză de licență are în medie 40 de pagini, în timp ce o teză de master ar trebui să aibă cel puțin 20 de pagini mai mult. În consecință, există mai mult timp pentru creație. Pentru o teză de licență aveți de obicei patru luni, iar pentru o teză de master – 6 luni. Această diferență este ușor de explicat – cercetarea masteratului este mult mai profundă și mai greu de realizat.

Cea mai importantă diferență constă în scopul lucrării. Lucrarea de masterat vizează obținerea de noi cunoștințe și contribuția la cercetarea actuală. Teza de licență nu este atât de solicitantă. Căutați literatura de specialitate și prezentați analiza și propria opinie cu privire la aceasta. Datorită acestei complexități suplimentare, aveți adesea nevoie de ajutor de la experți atunci când pregătiți teza de masterat. Puteți găsi acest lucru în agenția noastră de ghostwriter.

Pregătirea pentru redactarea unui tez de masterat

În ciuda multor ani de studiu, studenților le este deseori dificil să scrie o lucrare de masterat. Vă întrebați de unde să începeți? Cum se organizează constituția? Cum să conciliez lucrarea de masterat cu alte activități? Răspunsul la toate aceste întrebări este pregătirea și planificarea.

Procesul de redactare a tezei de masterat poate fi împărțit în patru etape:

  • Pregătirea;
  • Cercetare;
  • Creare;
  • Post procesare.

Ne interesează prima fază, deoarece joacă un rol decisiv în succesul întregii lucrări. Este dedicat selecției subiectului, definirii sarcinilor și planificării. Și, după cum știm, capacitatea de a pune accentul corect și de a organiza fluxul de lucru determină adesea cât de bine și eficient faceți treaba. Dacă deja înțelegeți în această etapă că aveți potențiale probleme, este mai bine să găsiți ajutor pentru pregătirea lucrării de masterat.

Deci, cum vă pregătiți să scrieți și să înțelegeți cu ce s-ar putea să aveți nevoie de asistență de către experți? Pentru a face acest lucru, ar trebui să efectuați trei sarcini.

Mai întâi, alegeți subiectul. Aceasta este o decizie importantă, deoarece un subiect bine formulat poate determina uneori succesul tuturor cercetărilor. Ar trebui să vă luați în considerare propriile interese. În acest moment, majoritatea studenților au deja o serie de întrebări care le interesează în mod special. Și pentru aceasta nu este obligatoriu să te scufunzi în activitatea științifică. Puteți alege un aspect în care cercetarea poate fi benefică pentru viitorul dvs. loc de muncă. Nu uitați că subiectul ales ar trebui să fie relevant pentru departament. Nu are rost să facem a zecea cercetare identică.

În al doilea rând, căutați literatură de specialitate. Ar trebui să colectați o bază teoretică pentru munca dvs. Puteți utiliza toate sursele posibile de literatură, de la lucrări științifice și cărți la articole jurnalistice. Este recomandabil să luați notițe în timpul cercetării literaturii. Acest lucru vă ajută să marcați părți deosebit de importante și interesante și să nu pierdeți atât de mult timp analizând datele în timp ce scrieți.

Al treilea pas este crearea sinopsisului. În acest document, determinați obiectivele și sarcinile activității dvs., puneți întrebări de cercetare și alegeți metode de cercetare. În plus, prezentați structura muncii dvs. (acest lucru poate fi schimbat puțin mai departe) și vă exprimați așteptările cu privire la rezultatele cercetării. De asemenea, este important să prezentați subiectul ales convingător și să demonstrați convingător relevanța acestuia. Puteți avea întotdeauna o expunere scrisă pentru teza de master. Scriitorii noștri fantomă vă ajută să creați o bază fiabilă pentru munca dvs.

De asemenea, nu trebuie să uitați de gestionarea timpului. Planificarea procesului de lucru vă ajută să organizați toate etapele în mod logic și să lăsați suficient timp pentru toate. Ar trebui să ne gândim și la munca de urmărire și la propria relaxare. Pentru productivitate este fundamental să folosim forțele în mod rațional.

Dacă sarcina este prea mare, puteți încredința sarcinile specialiștilor noștri în orice moment. Ele ajută la fiecare etapă a pregătirii lucrării de masterat.

Ajutorul profesional este foarte important pentru o muncă scrisă bună și vă oferim diverse forme de sprijin, de la cercetare, scriere până la editarea unei versiuni finale a textului. Angajați profesioniștii potriviți pentru cel mai bun rezultat!

Diferența dintre lucrarea de licență și cea de masterat