De ce nu sunt corectate textele si lucrarile de licenta

Lipsa de timp. este principalul motiv pentru care un document are nevoie de cineva care să îl corecteze. Agenţia noastră nu se grăbeşte să revizuiască materialul pentru a face fata termenului limita.
Noi ne dedicăm timpul cuvenit pentru a examina toate componentele care trebuie editate şi corectate. Vei ştii din timp care este timpul estimat necesar pentru corectarea materialului dorit. Lucra, cât de rapid şi cât de eficient este posibil, fără să facem sacrificii în ceea ce priveşte calitatea şi ne terminăm munca înainte de termenul limită.

Lipsa de bani. Când vine vorba de investigarea unui document, nu sunt luate mereu în considerare costurile implicate. Şi atunci când sunt luate în considerare, beneficiul de a avea părerea unui corector calificat care examinează în cele mai mici detalii documentul şi face corecturile şi sugestiile necesare nu sunt mereu apreciate.

Metoda noastră dovedită. Pentru toate serviciile noastre de editare şi corectare, ne bazăm pe o tabelă de control cuprinzătoare. Acest lucru garantează că toate bazele sunt acoperite şi că nimic nu este trecut cu vederea. Folosind aceasta tabelă de control, examinam fiecare componentă a materialului scris, inclusiv erorile gramaticale, erorile de ortografie, cuvintele scrise greşit, virgulele rătăcite, folosirea greşită a punctuaţiei şi a semnelor de exclamaţie şi multe altele. În plus, verificam textul şi pentru că a ne asigura că acesta este adecvat pentru publicul ţintă şi facem recomandări pentru ca textul să poată fi citit cu uşurinţă şi pentru a fi îmbunătăţit.

Secretul pentru corectarea şi editarea perfectă a unei lucrari de licenta.

Atenţia la detalii. Începând de la pucntele lipsa la parantezele puse greşit, editorii şi corectorii noştri au răbdarea şi rezistenţa de a evalua riguros orice tip de document ( indiferent dacă este format Word, Pdf sau alt tip de document). Indiferent dacă este vorba de o lucrare academică, un document, rezumat legal, CV, scrisoare de intenţie, conţinutul unui website, carte, poem, sau orice tip de material scris, agenţia noastră ştie de ce este nevoie pentru un text scris perfect.

Editori inteligenţi. Rescrierea unei părţi sau a unui document întreg nu este un lucru neobişnuit. După înţelegerea scopului pe care îl are conţinutul textului, te putem ghida şi, bineînţeles, îţi putem oferi sugestii sau putem rescrie materialul pentru a produce efectul dorit. Credem că cei mai buni editori sunt scriitori foarte buni care au un ochi format pentru detalii.

Noi scriem, editam, corectam şi rescriem până când produsul final este exact ceea ce ar trebui să fie – gata pentru publicare – lucrare de licenta de nota 10.

Despre noi. Care este filozofia noastră de lucru.