Având ochi perfecţionişti, ne vom asigura că lucrarea este completă 100 % şi că nu conţine nici un fel erori. Se corectează greşelile de tipografie şi de sintaxa şi se adresează şi problema folosirii greşite a cuvintelor in lucrari de licenta, lucrari de diploma, lucrari de disertatie master.

Agenţia noastră a ajutat cel puţin sute de oameni şi cercetători să elimine barierele limbajului şi să îşi publice lucrările în diverse jurnale din toată lumea. Şi editorii noştri sunt cercetători astfel că înţeleg importanţa lucrărilor şi pot ajuta autorii să navigheze procesul de publicare care este adesea dificil. Noi suntem de părere că putem accelera ritmul de descoperire pentru că ajutăm cercetătorii să îşi publice munca mai repede şi toate serviciile noastre sunt realizate cu acest scop în minte.

Editorii şi translatorii noştri experţi oferă servicii de calitate pentru a te ajuta să îţi pregăteşti manuscrisul sau lucrarea pentru publicaţie sau prezentare.

Ajutam chiar şi la formatarea lucrării pentru ca să te poţi asigura că aceasta întâmpina toate cerinţele necesare. Toată gamă largă de servicii şi devoţiunea pe care o depunem se referă la faptul că reprezentăm soluţia pentru autorii care doresc să îşi publice lucrarea sau pentru persoanele care au lucrări importante de prezentat.

Agenţia noastră a recrutat doar persoane cu experienţa academică pentru a putea ajuta la rezolvarea oricărei erori care ar putea să apară într-un document sau într-o lucrare de licenta. Unii dintre editorii noştri sunt autori publicaţi şi cercetători publicaţi care înţeleg cât de important este ca tu să îţi publici lucrarea de disertatie sau teza de doctorat în jurnale cu impact real.

Editarea. Cu ajutorul serviciilor noastre de editare de elită, lucrarea ta de grad va primi o estetică adecvată. Pe lângă curăţarea erorilor de gramatică şi de folosire a cuvintelor, vom revizui şi textul în isne pentru ca acesta să fie cât mai clar şi cât mai eficient posibil. Vom face totul posibbil pentru ca lucrarea să îşi reflecte ţelul dorit. Ne vom adresa tuturor elementelor de bază, începând de la structura propoziţiilor şi până la alegerea cuvintelor, stil şi flux de citire. Ne vom asigura că toate conceptele sunt explicate clar şi ca toate elementele sunt bine organizate. Putem face şi anumite sugestii cu privire a schimbările structurale sau adăugări.

Corectarea. Având lucrarea sub formă finită, ne asigurăm că aceasta este cu adevărat pregătită pentru a fi vizualizata de către un evaluator. Având ochi perfecţionişti, ne vom asigura că lucrarea de licenta este completă 100 % şi că nu conţine nici un fel erori.

Corectura expertă – Corectura Academica Profesionala