În general, facultățile universitare prescriu cerințele formale pentru disertații . Aceasta include designul (dimensiunea textului, fontul și marginile), precum și valorile implicite pentru reproducerea ghilimelelor și modul în care se realizează includerea literaturii. Aceste formalități sunt supuse revizuirii și trebuie respectate cu strictețe. În special identificarea corectă a citatelor directe și indirecte este o cerință crucială a muncii academice corecte și poate – după cum au arătat scandalurile de plagiat din trecutul recent – să aibă consecințe de anvergură.

Pentru o licenta, este important nu numai să se respecte cerințele formale, desigur, textul trebuie să fie perfect gramatical și ortografic. Aceasta include ortografia uniformă a numelor proprii, termenii tehnici și utilizarea corectă a liniuțelor em și en și citarea uniformă a literaturii incluse în notele de subsol. Chiar și lucruri mici, cum ar fi utilizarea diacriticelor false, erorile de punctuație sau spațiile lipsă pot afecta negativ impresia generală a muncii tale. La sfârșitul lungului și dificilului proces de scriere, mulți studenți absolvenți nu sunt în stare să „vadă” lucrarea de la distanță pentru a identifica erori de stil, legate de conținut sau structurale. Prin urmare, este recomandabil să lucrați cu un editor profesionist, chiar dacă este doar pentru acest pas.

Prin urmare, lucrăm doar cu editori experimentați, specializați în editarea lucrărilor academice. Editorii noștri acordă o atenție deosebită nu numai erorilor de formatare, nici ortografiei corecte și erorilor gramaticale, ci și caracterului strict al conținutului textual. Pe parcursul editării, angajații noștri acordă atenție, de asemenea, lacunelor de raționament sau salturilor mentale legate de conținut și pot contribui astfel la îmbunătățirea conținutului muncii.

În timpul editării, inconsecvențele lingvistice sunt, de asemenea, „netezite” , de exemplu prin scurtarea propozițiilor complicate sau adaptarea expresiilor colocviale. Aceste schimbări stilistice nu numai că fac textul general mai ușor de înțeles, dar vor îmbunătăți și impresia generală a operei.

Corectarea unei licente / disertații