Toată lumea are nevoie de un serviciu bun de corectare şi editare. Serviciile noastre de corectare şi de editare sunt căutate de mai multe tipuri variate de industrii. Începând de la facilitaţi educaţionale la organizaţii pentru îngrijirea medicală, firme de avocatură la studenţi şi multe altele, avem grijă să oferim cele mai bune servicii.

Paşii prin care trecem pentru a oferi servicii de calitate ridicată.

Pasul 1. Clientul trebuie să propună documentul care trebuie revizuit şi să îşi aleagă serviciul/ile de care are nevoie. În cazul în care clientul doreşte o revizuire amănunţită, acesta poate alege ca lucrarea să fie văzută de o echipă de editori.

Pasul 2. Clientul trebuie să selecteze opţiunea de livrare pentru momentul în care va fi finalizat proiectul (împreună cu editare, verificarea gramaticii şi a punctuaţiei pentru documentul ales, selectarea păgânilor şi alte elemente cerute). În cazul proiectelor mai scurte, timpul de realizare va fi mai scurt.

Pasul 3. Unul sau mai mulţi editori vor revizui materialul trimis care va fi editat şi corectat conform cerinţelor clientului.

Pasul 4. După finalizarea comenzii, aceasta va fi trimisă într-un mod sigur şi confidenţial, în funcţie de modalitatea cerută. Materialul va conţine comentarii detaliate cu privire la modificările pe care le conţine acesta. Garantăm 100 % satisfacţie cu privire la serviciile noastre de editare şi corectare şi ne vom adresa fiecărei întrebări sau cerinţe pe care o are clientul.

Clienţii – mereu pe primul loc. Servicii de calitate ridicată