Sfera comunicării academice este bogată în tipuri de text. Printre acestea se numără textele pe care le creați în timpul studiilor (lucrări de specialitate, lucrare de termen sau prezentare), dar există și cele care reprezintă rezultatele serioase ale cercetării (articole științifice, monografii și teze de doctorat). Fiecare dintre ele are propriile obiective și funcționalități specifice. De asemenea, ar trebui să menționați caracteristici speciale, cum ar fi mulțumiri pentru disertație, structură și sinopsis.

Autorul textului științific este cercetătorul care a dorit să raporteze în scris rezultatele studiilor sale într-un anumit domeniu.

Există, de asemenea, câteva obiective care trebuie urmate în funcție de sarcina principală pe care autorul textului o are în față. Primul scop este denumit o imagine de ansamblu a informațiilor științifice prin cercetarea literatură a surselor originale în funcție de anumite subiecte. Bibliografia dintr-o disertație este o parte specială a fiecărei lucrări științifice. Materialele colectate sunt analizate și sistematizate pentru a crea o bază pentru noua cercetare.

Al doilea scop este prezentarea propriilor cercetări ale autorului. Este un studiu unic care prezintă informații științifice complet noi. De obicei, disertația este un tip de text corect pentru aceasta. Oricine poate găsi șablonul pentru o disertație online. Dacă aveți nevoie de supraveghere sau de alt ajutor pentru redactarea tezei de doctorat, sunteți binevenit în agenția noastră de redactare.

Lăsați agenția ghostwriter să scrie: pregătirea și editarea disertației.

După cum sa spus deja, disertația trebuie să conțină noi cunoștințe științifice. Teza de doctorat ca un text științific în comparație cu articolul sau teza de masterat trebuie să îndeplinească o sarcină mult mai solicitantă. Cercetătorul aprofundează subiectul și produce noile informații, răspunzând la întrebările importante de cercetare și închizând lacunele de cercetare. În partea teoretică a disertației trebuie să citați idei de bază și să menționați teoriile de bază pentru cercetare.

Fluxul unui proces de cercetare și crearea unei teze de doctorat nu este atât de simplu. Începe cu găsirea unui subiect și punerea de întrebări și trebuie finalizat doar cu editarea textului.

Structurarea procesului de cercetare și a textului unei disertații este, de asemenea, foarte importantă. Se vorbește despre expunere și despre structura textului în sine. Fiecare teză de doctorat trebuie să conțină astfel de elemente:

  • Coperta;
  • Cuprins;
  • Introducere;
  • Partea principală (informații teoretice despre subiectul cercetării și analizei datelor empirice);
  • Concluzii (pot fi întocmite pentru orice capitol al tezei);
  • Bibliografie;
  • Atașament.

Disertația este o lucrare extinsă, prin urmare poate conține două sau trei capitole. Fiecare capitol este alcătuit din mai multe subcapitole. În introducere, cercetătorul dovedește actualitatea subiectului ales și apoi formulează întrebarea de cercetare. O altă informație importantă aici este lista metodelor cu care intenționați să efectuați cercetări.

Puteți fi complet de acord că pregătirea lucrării științifice necesită mult timp, dar puteți preda această sarcină specialiștilor. Cum pot ajuta scenariștii?

Puteți lăsa toți pașii implicați în crearea acestui text scriitorilor-fantomă. Dacă aveți nevoie doar de cineva care să vă ajute cu crearea, puteți comanda serviciul „Coaching”. Candidatul la doctorat este susținut de expertul științific și întrebările importante care sunt încă deschise cercetătorilor – de exemplu procesul de cercetare, analiza statistică a datelor cercetării – sunt clarificate.

Dacă ați trimis deja o disertație, aceasta poate însemna că are nevoie de corectură sau de editare a textului.

Corectarea este o verificare a textului dacă doriți să verificați ortografia, dar este recomandat ca ghostwriter să editeze. Textul va fi, de asemenea, verificat cu atenție în ceea ce privește stilul și conținutul. Puteți fi sigur că toate declarațiile străine din disertație sunt citate corect. Doctoranzii pot profita, de asemenea, de o verificare a plagiatului.

Unii sunt interesați dacă editarea unei disertații poate costa scump. Această procedură merită. Cercetătorul poate fi astfel sigur că munca sa este absolut „curată” de erori.

O altă manipulare cu textul științific pe care o puteți lăsa în mod absolut scriitorului este formatarea unei disertații. Este important să acordați textului o formă corectă. Aceasta include formalități cum ar fi fontul și marginile, precum și spațierea liniei și dimensiunea fontului. Aceste proprietăți sunt de mare importanță la evaluarea disertației.

Ce este o disertație?