Avantajul utilizării unui ghostwriter este evident. Autorii noștri sunt angajați cu normă întreagă la scrierea academică și au deja mulți ani de experiență. Un ghostwriter profesionist poate deveni rapid plin de orice subiect și ca autor profesionist trebuie să fie capabil să finalizeze proiecte complexe într-o perioadă foarte scurtă de timp. Scriitorii noștri au abilitățile media necesare pentru a putea efectua rapid și eficient căutări de literatură și sursă și, de regulă, au făcut deja cercetări în domeniul în sine. Lucrăm cu autori pentru a crea un text sofisticat și profesional în cel mai scurt timp, care să îndeplinească toate cerințele formale și legate de conținut. Când vine vorba de colectarea și analiza datelor empirice , avem scriitori fantomă specializați, care pot finaliza treaba rapid și ușor.

Agenția noastră și scenariștii săi nu numai că vă pot sprijini în timpul procesului de scriere, dar vă pot oferi și sfaturi pe parcursul întregului proiect de doctorat. În zilele noastre, odată cu creșterea universităților de masă, relația dintre supraveghetori și doctoranzi nu este adesea intensă, în special în așa-numitele discipline principale (drept, afaceri și științe sociale). Destul de des, doctoranzii externi, în special, sunt cu greu supravegheați deloc cu privire la chestiuni legate de conținut și nu pot face schimb de idei despre dificultățile lor cu alți doctoranzi, dacă nu din alt motiv decât lipsa timpului și a oportunității. Scriitorii noștri fantomă pot umple acest gol și pot oferi sfaturi personalizate și de specialitate. Nu avem soluții de bază, bazate pe șabloane, care oferă doar răspunsuri standard și nu permit sfaturi personale și confidențiale.

Deoarece lucrăm doar cu autori cu înaltă calificare și cu experiență, sunteți pe mâini bune cu noi atunci când vine vorba de întrebările dvs., indiferent dacă este vorba de probleme concrete în timpul procesului de scriere, sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru selectarea unui subiect bun gama de servicii oferă o soluție excelentă pentru toate tipurile de probleme legate de scrierea academică.

În plus față de asistența specifică în timpul procesului de scriere, cu ajutorul nostru veți găsi, de asemenea, posibil să alegeți un subiect adecvat, să efectuați o căutare a sursei și a literaturii sau chiar să aveți întreaga teză scrisă de unul dintre autorii noștri experimentați. Domeniul de aplicare al serviciilor pe care le oferim reflectă cerințele pentru un doctorat și variază de la simpla corectură, până la formatarea finală a lucrării dvs. , până la crearea completă a textului .

Odată ce primim solicitarea dvs., vă vom trimite o ofertă gratuită, fără caracter obligatoriu și personalizată. Nu mai târziu de 24 de ore de la primirea cererii dvs., veți primi o ofertă concretă. Dacă această ofertă îndeplinește cerințele dvs., vom stabili contactul dintre dvs. și autor . Vom încredința disertația dvs. doar scriitorilor-fantomă cu doctorat, care au câțiva ani de experiență în domeniul scrieri fantomă academice și au făcut cercetări în domeniul corespunzător.

Aveți întotdeauna opțiunea de a comunica personal cu ghostwriter prin e-mail, telefon sau într-un alt mod (de exemplu, Skype) despre munca dvs. Odată ce sunteți de acord cu oferta, autorul va începe să lucreze imediat. Pe toată durata lucrării, atât dvs., cât și autorul puteți rămâne anonimi dacă alegeți acest lucru.
Regula generală este că puteți stabili împreună cu autorul dvs. cum este structurată lucrarea care trebuie făcută. Este alegerea dvs., puteți lăsa toată comunicarea să ruleze prin agenția noastră sau să vorbiți personal cu Ghostwriter, așa cum s-a menționat mai sus. Veți fi supravegheat personal de un autor pe parcursul întregului proces, care va funcționa în conformitate cu specificațiile dvs. Dacă nu sunteți mulțumit de lucrarea autorului sau dacă apar probleme, vă vom desemna imediat unui alt ghostwriter, desigur.

În consultare cu dvs., stabilim un program pentru livrări parțiale, care nu numai că vă permite să urmăriți progresul lucrării, ci vă oferă și posibilitatea de a oferi autorului feedback. Dacă doriți, puteți face, desigur, modificări în text sau critici vocale. În general, cu cât comunicați autorului ideile dvs., cu atât colaborarea va continua mai ușor. Puteți trimite în mod natural materialului autorului, faceți sugestii și discutați probleme concrete.

Scandalurile de plagiat din ultimii ani au dus la faptul că profesorii necesită acum respectarea strictă a standardelor academice. Astfel, presiunea asupra candidaților la doctorat este mai mare ca niciodată, în special atunci când vine vorba de candidați externi care nu au șansa de a dezvolta relații cu supraveghetorii lor la fel de apropiați ca și ceilalți doctoranzi, care sunt conectați instituțional. către universitate. Înăsprirea standardelor nu este doar legată de conținut, ci este, de asemenea, aplicabilă în special în ceea ce privește cerințele formale. Cerințele de citare și format trebuie respectate scrupulos, altfel nu riscați doar să obțineți o notă proastă, ci chiar să fiți acuzat de plagiat. Vă garantăm că livrăm numai texte create inițial. Înainte de a vi se trimite textul final,

Avantajul utilizării unui ghostwriter