„Eliminare plagiat” – conceptul ce nu doar că îți elimină, din cadrul conținutului unei lucrări de diplomă/ licenta/ master/ grad/ doctorat, toate elementele asupra cărora planează acuzația de plagiat, dar îți și garantează autenticitatea oricărei lucrări de diplomă/licenta/master/doctorat refăcute și ulterior livrate de către redactorii specializați în domeniu !

Știm cât de mare este importanța pe care o ocupă originalitatea în cadrul susținerii unui examen de absolvire, motiv pentru care acordăm o atenție specială fiecărui proiect primit din partea clienților, prin intermediul ☞ formularului de comandă.

Spre deosebire de alți colegi, ce vor să profite cu orice ocazie, noi nu practicăm prețuri supra-evaluate, clientul beneficiind totdeauna, pe lângă cel mai bun raport calitate/preț, și de o reducere considerabilă (respectiv 20 % din prețul stabilit inițial, avându-se în vedere diverși parametri precum gradul de plagiat, numărul paginilor,termenul de livrare, etc), reducere aplicabilă în anumite condiții (realizarea plății, respectiv cotei părți se face în termen de cinci zile lucrătoare).

Și tot spre deosebire de alte practici din mediul online, colaborarea cu „Eliminare plagiat” îți oferă și șansa de a verifica oricând, pe parcursul realizării modificărilor aferente predării unei lucrări de diplomă/licenta originale, gradul de autenticitate al proiectului aflat în derulare. Astfel, ai ocazia să verifici personal, în orice moment, gradul potențial de plagiat existent în cadrul conținutului lucrării tale de diplomă.

Te vei convinge singur că noi nu ne lăudăm, noi chiar știm să eliminăm plagiatul, indiferent de complexitatea lucrării ori de numărul elementelor plagiate conținute în aceasta.

Verifică oricând autenticitatea lucrării de diplomă aflată în proces de transformare la „Eliminare plagiat”!
Garantat nu îți vom oferi șansa de a ne face nici un fel de reproș !
Eliminare plagiat – 100 % partener de încredere, 100 % respect și profesionalism !

 

Corectură, verificare şi revizuire specializată de text pentru orice tip de lucrare academică: diplomă, licenţă, disertaţie master, grad, doctorat

Autenticitate garantată