Despre noi. Cine suntem?!

Agenţia noastră de corectare poate fi partenerul ideal pentru că oferă valoare pentru a facilita creşterea durabilă şi pe termen lung a clienţilor noştri.

Agenţia noastră este devotata să ofere calitate clienţilor noştri folosind cea mai nouă tehnologie şi implementând cele mai bune practici pentru a oferi soluţii de calitate înalta şi texte cu un raport bun de cost – eficienta.

În economia globalizată din zilele noastre, îmbunătăţirea eficientelor financiare prin creşterea profitului şi reducerea costurilor nu mai este o opţiune ci este ceva necesar. Trecând î

ntr-un alt deceniu al erei internetului, am observat deja nenumărate moduri noi şi diferite de a lucra, comunica şi de a efectua afaceri – trecând peste bariere că graniţele geografice, diferenţe culturale, sisteme economice incompatibile şi birocraţii adânc înrădăcinate.

Serviciile noastre au început şi continuă să crească cu un singur scop principal: să ofere o varietate de servicii de calitate şi valoare financiară clienţilor noştri. Agenţia noastră a fost formată de un grup de editori cu experienţă care au ca scop oferirea serviciilor se corectare şi editare pentru studenţi, academicieni, organizaţii diferite, oamenilor de afaceri şi indivizilor privaţi. Editorii fondatori şi-au dezvoltat reputaţii puternice pentru că au oferit munca de calitate clienţilor şi din cauza relaţiei de respect profesional mutual.

 

Serviciile noastre personalizate şi de calitate înalta pot rezulta în publicarea unui autor, câştigarea unui client nou de către un profesionist în afaceri, câştigarea unei diplome de către un student. Şi acesta este motivul pentru care colaboram doar cu editori foarte experimentaţi şi care au educaţia necesară. Editorii noştri sunt experţi într-o varietate largă de subiecte şi domenii, inclusiv comunicare în afaceri, editarea textelor academice, medicale şi ştiinţifice, editarea manuscriselor şi a materialelor publicitare, editarea de CV-uri etc.

Editorii noştri nu au rivali în ceea ce priveşte experienţa şi educaţia şi ne-am câştigat reputaţia pentru că angajam doar cele mai bune persoane din domeniu. Procesul de selecţie ne asigura că recrutam doar editorii cei mai buni, iar nivelul nostru ridicat de angajare se referă la faptul că ştim şi să îi păstrăm.

Editorii noştri sunt:
– Cu educaţie înalta, mulţi având mai multe diplome de masterat şi/sau doctorate
Academicieni publicaţi într-o varietate de domenii tehnice şi non tehnice
– Autori publicaţi, indiferent de domeniu
– Profesionişti experimentaţi în editare şi corectare de texte
Fluenţi în toate stilurile academice şi comfortabili cu stilurile specifice corporaţiilor
– Respecta standardele riguroase ale calităţii
– Sunt instruiţi în cadrul unui program riguros, care durează mai mult de 100 de ore pentru terminare, pentru a asigura editare consistenţă şi de calitate înalta

 

De ce să ne alegi pe noi