Există mai multe abilități esențiale de scriere academică de care aveți nevoie pentru a obține scrierea academică de succes, inclusiv efectuarea unei căutări de literatură, scrierea unei analize critice a dovezilor și scrierea unei recenzii a literaturii.

Cum să efectuați o căutare literară direcționată
Pentru a obține o înțelegere eficientă și temeinică a subiectului și pentru a putea folosi o serie de dovezi relevante în scrisul dvs., trebuie să fiți abil la căutarea în literatură. De asemenea, trebuie să puteți utiliza software-ul de referință pentru a asigura o utilizare eficientă și precisă a citatelor și referințelor.

Cum se scrie o analiză critică de succes
Capacitatea de a analiza critic dovezile se află în centrul scrierii academice de succes. Este, de asemenea, una dintre cele mai dificile abilități de stăpânit.

despre ce să analizăm critic, semnificația „analizați” și „critică” și despre cum să analizați cu succes o teorie, un concept, un argument, o metodologie sau rezultatele și concluziile cercetării.

Cum se scrie o revizuire literară puternică
Prea des, recenziile literaturii sunt excesiv de descriptive și nu au o analiză critică suficientă a dovezilor pe un subiect.

despre ceea ce este și nu este o literatură și despre modul de scriere a secțiunilor de introducere, corp și concluzii ale unei recenzii de literatură.

Abilități de scriere academică